al ruim 25 jaar
€ 0
RP, LYLA NOIR sfeer +CR

Ryan's Advertentie TegelTegels op tegels

Heel vaak wordt aan ons de vraag gesteld of je tegels over tegels kunt plakken. Tegels op tegels dus. Dat is prima mogelijk mits de onderlaag goed vast zit en het gehele pakket van de tegels niet te dik wordt. Een badkamer of toilet is meetal al niet al te groot in Nederland, dus een derde laag tegels kan dan misschien te veel van het goede zijn. Het zou toch jammer zijn als de tegels na verloop van tijd van je muren afvallen.

 

Vakbekwaam tegelzetter

Ryan’s werkt met een groot aantal vakbekwame tegelzetters. Wij beschikken dan ook over ruim voldoende kennis om al je vragen op dit gebied te beantwoorden. We adviseren en helpen je graag. Het maakt daarbij niet uit of je de montage van de tegels zelf wil doen of als je op zoek bent naar een geschikte tegelzetter.

 

Tegels over tegels: zo doe je dat

Voordat je begint met tegels op tegels te plakken, moet je eerst controleren wat de hechting van de oude tegels is en hoe het zit met de vormvastheid en stabiliteit van de onderliggende constructie. Maak de tegels vervolgens goed schoon zodat de nieuwe lijmlaag god kan hechten. Zijn er tegels beschadigd?Egaliseer de tegellaag dan met een egaliseermiddel. Vervolgens kun je aan de slag met het plakken van je tegels op je bestaande tegelwand of -vloer.

 

Ga zelf aan de slag met het lijmen van de tegels of laat het uitvoeren door professionals. Wij brengen je graag in contact met onze partners op het gebied van tegelzetten. Zo weet je zeker dat je tegelwand of tegelvloer er prachtig uit komt te zien.Nog geen idee welke tegels je wilt gaan gebruiken? Bezoek dan onze showroom en doe ideeën op.