al ruim 25 jaar
€ 0
VH_Bad-2 FINAL

inspiratieBadkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of wil je je eigen badkamer ontwerpen? Denk je aan de (on)mogelijkheden van een inloopdouche of een douchecabine? Wil je een douchebak? Ga je voor een wastafel of wil je liever een badkamermeubel? Past een bad? En wordt dat dan een vrijstaand bad of een ingebouwd ligbad? En hoe zit het met de badkamertegels? Maak je gebruik van wandtegels of ga je (gedeeltelijk) stukken? Kies je voor natuursteen of voor vloertegels?

 

Er is zo veel te kiezen als het over sanitair en tegels gaat. Laat je inspireren. Ryan’s helpt je graag verder om antwoord te krijgen op al je badkamervragen.

 

Jouw ideale badkamer

Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat je precies de badkamer krijgt die helemaal past bij jouw woning, jouw smaak en jouw budget. Ryan's staat bekend om goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Dat mag je dus van ons verwachten. Heb je al een bepaald beeld in gedachten? Dan helpen we je graag verder op basis van jouw wensen en eisen. Vraag onze ervaren experts gerust om hun mening, want zij weten precies wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Zo kom je vanzelf uit bij de ideale invulling van de ruimte.

 

Laat je inspireren

Onze showroom is de beste plek om te beginnen in je zoektocht naar de ideale badkamer. Op onze website na natuurlijk, want die heb je al gevonden. Maar je wilt toch wel alle mogelijkheden met eigen ogen aanschouwen? Dat kan in onze winkel in Laag-Keppel. Daar vind je alle tegels, badkamermeubels, radiatoren en nog veel meer voor jouw situatie. Dat is ook de perfecte gelegenheid om je eventuele vragen te stellen aan onze ervaren experts. Ze staan altijd klaar voor je om je verder te helpen. Kom dus snel naar Laag-Keppel om je te laten inspireren!