al ruim 25 jaar
€ 0

Kalkaanslag op fluitketelWaterontharder

In het overgrote deel van Nederland hebben we hard water. Het resultaat: kalkvlekken op je kranen en je wandtegels en je vloertegels, een droge huid, een snelle slijtage van je koffie apparaat en je wasmachine (om er maar een paar te noemen) en je was komt krakend van de lijn.

 

Kijk maar eens aan de binnenkant van je fluitketel en je begrijpt wat ik bedoel.

 

Heel vervelend en helemaal niet nodig. Hard water is namelijk echt een probleem.

 

Door heel simpel een waterontharder in huis te plaatsen, kun je de hard water ellende veranderen in zacht water luxe. De twee ontharders die Ryans levert blinken uit door hun betrouwbaarheid en eenvoud;

 

Ryan's heeft gekozen voor Boshuis:

De Boshuis waterontharder is de enige echte Nederlandse waterontharder en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ze worden geproduceerd in Nederland, in samenwerking met de Sociale Werkplaats. Sociaal verantwoord dus. In Nederland zijn strikte normen voor de hardheid van het water dat uit de kraan mag komen. Deze norm is vastgesteld in het Drinkwaterbesluit. De reden hiervoor is dat zowel een te hoge als te lage hardheid van het water schadelijk kan zijn voor mensen en huishoudelijke apparatuur. De waterontharders van Boshuis zijn daarom voorzien van een mengventiel, waardoor de gewenste waterhardheid ingesteld kan worden.

Daarnaast is de waterontharder klein en compact, passend in iedere kleine ruimte. De ruimten in het Nederlandse woonhuis worden gebruikt om te wonen, meestal is er geen kelder onder de woning. De kleine meterkast blijft over om een waterontharder in te plaatsen. Zij hebben een waterontharder ontwikkelt die efficiënt in de meterkast geplaatst kan worden, zodat je voldoende ruimte overhoudt voor ander apparatuur.

 

Hoe het werkt?