al ruim 25 jaar
€ 0

Leden radiator

Gietijzeren radiator in RAL-kleur Bij Ryan's vind je gietijzeren radiatoren op maat. Is zo'n type verwarming ook iets om jouw woning meer uitstraling mee te geven? Laat je dan goed door ons adviseren. Je bepaalt zelf naar aanleiding van de warmtevraag bij jou in huis (zie ook onze rekentabellen) hoeveel leden je zou moeten bestellen. Je kiest daarbij voor een 2- of een 3-koloms uitvoering. Je bepaalt vervolgens het gewenste model en laat het maken in je favoriete kleur. In de wetenschap dat je er niet teveel voor betaalt en dat Ryan's ook de juiste passende radiatorkranen voor je heeft, zit je hier altijd goed. De warmte komt je als het ware al tegemoet. Bekijk voor meer informatie onze brochure en prijslijst of breng een bezoekje aan onze showroom voor een advies op maat.

 

Wat zijn leden radiatoren?

Leden radiatoren zijn de eerste verwarmingen die ooit gemaakt werden. Ze zijn opgebouwd uit meerdere segmenten die leden worden genoemd. Door de klassieke uitstraling geven dit soort verwarmingen je huis een uniek en speciaal tintje mee. En ook al gaat het dus om een authentiek model, toch heeft zo'n verwarming ook een moderne designuitstraling. Je ziet ze dan ook in steeds meer huiskamers verschijnen. Ze passen perfect bij zowel een landelijke als een uiterst moderne inrichting. Wit, zwart, of elke andere kleur: het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Wil je je huis ook voorzien van een leden radiator? Bij Ryan's heb je volop keuze. Kom eens naar onze showroom of bekijk de verschillende mogelijkheden online. Zeker weten dat je in onze gezellige winkel de juiste verwarming kunt vinden.