al ruim 25 jaar
€ 0
Tiles_Bigstar_0

logo pipPIP tegelcollectie

1 2 3

4

 

5 6 7 8

 

PIP vloertegels zijn handgemaakte cementtegels die puur voor PIP zijn getekend en ontwikkeld. Ze worden in het formaat 20x20x1.6cm gemaakt en in originele PIP dozen verpakt en getransporteerd. PIP vloertegels worden door een selectief dealernetwerk in Nederland verkocht en Ryan's maakt daar graag deel van uit. De PIP tegelcollectie kost € 114,95 per m².


Bekijk verschillende PIP cementtegels

De ene tegelsoort is de andere niet. Je zoekt dan ook naar de uitstraling die past bij je eigen smaak, stijl en interieur. Heb je al een voorkeur voor PIP tegels of zie je ze nu eigenljik voor het eerst? Hoe dan ook, de foto's op deze pagina geven je een goede indruk van wat je te wachten staat. De cementtegels zijn speels, stijlvol en modern: typisch PIP dus. Wil je de tegelvloer eerst met eigen ogen zien? In onze showroom hebben we verschillende voorbeelden voor je verzameld. Kom eens langs en ervaar zelf hoe PIP cementtegels eruit zien!


Snel geleverd, scherp geprijsd

Als je deze tegels mooi vindt, dan kun je ze al snel in huis hebben. Bovenstaande PIP collection cementtegels hebben namelijk een relatief korte levertijd. Ze kosten € 114,95 p/m². De hoeken gaan per 5 stuks en kosten € 5,85 per stuk. Voor deze scherpe prijs kun jij dus binnenkort een supermooie vloer hebben!

 

Kom kijken in onze showroom!

Heb je nog vragen over de manier van leggen en het onderhoud van PIP cementtegels? Wij staan altijd voor je klaar om ze te beantwoorden. Kom vooral eens kijken in onze showroom in Laag-Keppel. Daar vind je precies de vloertegels waar jij naar op zoek bent. Onze collectie is zeer uitgebreid en dat geldt eveneens voor de ervaring die we hebben met tegels, vloeren en andere onderdelen van je interieur. Vraag ons gerust alles wat je maar kunt bedenken. Wij hebben de antwoorden voor je. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat je inspireren door de vele voorbeelden in onze showroom!

 

Reinigen, impregneren en onderhoud van PIP tegels!