al ruim 25 jaar
€ 0
_MG_006 IMG_3695 _MG_00

Logo Castle Stones

 

 

 

 

Castle Stones

Geïnspireerd door de renaissance, oude ruïnes en monumentale sferen worden deze exclusieve, handgemaakte stenen op een innovatieve wijze vervaardigd. Castle Stones laten ons de oude sferen weer herbeleven.

 

IMG_356 FRB000098 _MG_0070

 

IMG_3566

 

 

Als je graag werkt met materialen en kleuren van vroeger en die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse (land)huizen en kastelen zit je bij ons op het goede spoor.

Landelijk en rustiek stijlvol, en bovenal de garantie voor juiste warme sfeer in uw woning. Dat kan met ons tegel en natuursteenprogramma en natuurlijk ook met ons sanitair.

 

Maar je hebt soms ook een beetje hulp nodig. Bijvoorbeeld bij de matte krijtachtige muurverven van Painting the Past. Verkrijgbaar in ruim 100 kleuren bij onze vriendinnen van Het Sfeerhuis in Zevenaar .

De authentieke Painting the Past verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar.