al ruim 25 jaar
€ 0

Een kijkje in onze winkel

Als je met eigen ogen wilt zien wat we je allemaal te bieden hebben, dan kun je daarvoor terecht in onze showroom in Laag-Keppel. In tegenstelling tot onze webshop kun je hier alle producten zelf zien en voelen. In sommige gevallen is dat toch net iets fijner. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je in onze showroom een perfecte dwarsdoorsnede van ons assortiment vindt. Kom eens langs en proef de inspiratie!

 

Al onze productsoorten zijn aanwezig

Voor alle producten die wij verkopen, geldt dat het handig is om ze eerst zelf te ervaren. Vooral voor onze vloer- en wandtegels is dit het geval, want je wilt hier immers tientallen jaren mee vooruit kunnen. Speciaal daarom hebben we extra veel ruimte toebedeeld aan onze tegels. En wat dacht je van onze mozaïektegels. Die hebben hun eigen afdeling gekregen. Welke kleuren of soorten je ook wilt, je vindt ze vast en zeker bij ons. Als je op zoek bent naar een complete inrichting voor badkamer en sanitair, dan inspireren we je ook op dat gebied graag. Waan jezelf alvast in je nieuwe badkamer dankzij onze stijlvolle opstellingen! Met onze radiatoren en ons retor schakelmateriaal maak je de inrichting helemaal af. Vooral wanneer je een jaren 30-woning hebt, zijn dit de laatste stukjes die de puzzle compleet maken. En je ziet ze allemaal in onze winkel in Laag-Keppel!

 

Loop vast virtueel door onze winkel

Dankzij de onderstaande tour door onze showroom kun je alvast zien wat we je te bieden hebben. Natuurlijk is dit nog niet hetzelfde als een persoonlijk bezoek, want het advies van onze ervaren experts ontbreekt op deze rondleiding nog. Die kun je alleen in levende lijve ervaren. Tot gauw in Laag-Keppel!

 

 

Ryan's
Rijksweg 85
6998 AG Laag-Keppel
(Gelderland)