al ruim 25 jaar
€ 0
FK2A0 FK2A0129 FK2A0135
FK2A0140 FK2A0138 FK2A0129

FK2A0135

 


Radiatorkranen voor oude gietijzeren radiatoren

Gefeliciteerd, jij hebt ze nog…………of weer op de kop kunnen tikken? Van die loodzware echte gietijzeren radiatoren? Van die heerlijke bakbeesten die niet zoals bij de “moderne convectorverwarming” die lucht nodig hebben om te verwarmen waardoor trek ontstaat maar warmte uitstralen. Heerlijk. Als ware het de zonnestraal of de straling van een houtkachel.

 

Comfortabel en sfeervol

Die stralingswarmte voelt gewoon heel comfortabel en zo’n radiator is ook nog eens een fantastisch sfeerelement. Gietijzeren radiatoren gaan eigenlijk een heel leven mee……….en dat van jullie kinderen. Mocht je ze willen reinigen maak dan niet de fout je gietijzeren radiatoren te laten poeder coaten. Dat is namelijk funest voor een gietijzeren radiator. Zandstralen mag en vervolgens moet je zorgen dat de pakkingen deugdelijk en fris zijn om ‘m vervolgens in kleur te laten spuiten. Met een twee componenten lak is het mooist.

 

Vervanging

De radiatorkraan is veelal een onderdeel welke je bij de oude gietijzeren radiatoren wel zou moeten vervangen. Omdat de kranen gebroken zijn, geheel verkalkt of domweg ontbreken. Of omdat iemand er een quasi moderne witte thermostaatkraan op heet gezet…. Dat is toch geen gezicht! Dat wil je graag corrigeren. Kijk maar eens naar onze (nieuwe) oude radiatorkranen. We hebben er 4 en alle vier perfect te combineren met jouw gietijzeren radiator.

 

Unieke radiatoren

Zou je er nog wel eentje bij willen? Ben je op zoek naar een extra radiator die past in jullie interieur? Wij speuren ze met name op in Amerika en we hebben een heel aardig assortiment antieke gietijzeren radiatoren voor je samengesteld. Heb je meer specifieke wensen als het over maatvoering en mogelijkheden gaat dan is onze reproductie misschien meer iets voor jou. Nieuw gietijzeren elementen gegoten met behulp van de authentieke gietmallen. Dus een nieuwe antieke gietijzeren radiator, begrijp je.

 

Je bent van harte welkom in onze shop en natuurlijk bij Ryan’s in Laag-Keppel.