al ruim 25 jaar
€ 0
RP, JULIETTE GRIS 016 RP, PAPILLON sfeer merged juist +CR RP, LILOU CLASSIC sfeer +CR

Revoir paris

Revoir Paris

Revoir Paris is het synoniem voor makkelijke risicoloze patroonvloeren. Je kent de Portugese cement-patroon-vloeren maar je twijfelt aan de toepasbaarheid voor jouw project? Je wit heel graag een sfeervolle kleurrijke entreevloer en daarvoor zou inderdaad zo’n Portugese vloer zeer geschikt zijn maar je wilt geen vloer die geïmpregneerd moet worden? Je zou het liefst een patroonvloer met rand en unitegel wensen in je keuken maar je durft het niet aan qua onderhoud? Je bent op verjaardagen bang gemaakt voor de mitsen en de maren van die poreuze vloeren? Op internet verschillende indianenverhalen gelezen rondom dramatisch uitziende patroontegelvloeren?

 

No worries, er is gelukkig een passend antwoord gevonden. Revoir Paris.

 

Als jij ook rondloopt met de vragen en de angsten zoals hierboven beschreven is Revoir Paris voor jou echt een heel leuk alternatief. Keramische motieftegels. Zowel in 20x20 cm als nu ook in het formaat 15x15 zijn er al een stuk of 35 antwoorden op bovenstaande vragen.

 

Bijkomend voordeel voor velen is de dikte. Bij de cementtegels is deze 16 mm en bij de keramische motieftegels is die 8 mm. Scheelt toch en in sommige gevallen net te veel.

 

Hufterproof en charmant. Revoir Paris, een welkome collectie keramische patroontegels, geïnspireerd op klassieke patronen, maar met een moderne insteek. De tegels zijn onderhoudsvrij en overal in huis te gebruiken, zelfs op het terras, want vorstbestendig.

 

Revoir Paris kan zowel als vloertegel gebruikt worden, maar ook als wandtegel. Dat is mede de reden dat De Revoir Paris motieftegel regelmatig wordt toegepast in keukens, gangen, toiletten en badkamers. Juist omdat jij er geen “gedoe” mee wilt.

 

Waarom zou je dan überhaupt nog kiezen voor de Portugese patroon-cementtegels? Nou, omdat voor jou het echte, het poederige, het pure, het unieke en het ambachtelijke een rol speelt. Omdat je juist gebruikssporen wilt zien na verloop van tijd. Omdat je een vloer wilt die met jou mee-verouderd. Omdat je duurzaamheid prefereert. Omdat een cement-patroontegel in jullie situatie gewoon beter past. Omdat een nadeel voor de een juist een voordeel voor een ander is….. waar heb ik dat meer gehoord?

 

Ik leg het je met plezier uit. Doen we een kopje koffie en laat ik je de voordelen en de uitstraling van beide vloeren zien. Je overtuigen doe ik niet dat doe jezelf.

 

Tot snel in Laag-Keppel