al ruim 25 jaar
€ 0
blauwe waaltjes realisatie (3) OUDE GESMOORDE TERRACOTTA BLAUW-GRIJS_BRUIN (21) C_close up oude terracotta diamant oranje-geel-rood

C_AF13645Manoir Marie

Manoir Marie is een tegel- en bouwmaterialen huis uit België. Manoir Marie selecteert en verdeelt o.a. exclusieve handgemaakte vloeren en Ryan’s is een van de weinige gelukkigen in Nederland. Dat zijn we omdat we een klik met elkaar hebben, omdat we beide genieten van puur en eerlijk.

 

“Natuurlijke gesteenten & ambachtelijk gebakken materialen creëren een authentieke sfeer die je enkel kan terugvinden in stijlvolle landerijen, statige en exclusieve herenhuizen, karaktervolle hoeves en charmante pastoriewoningen” aldus Manoir Marie. De stijlvolle vloeren zijn landelijk strak met een eigenwijze toets en maken ieder hedendaags interieur af. “Maak van jouw woning een Manoir met Manoir Marie”.

 

Manoir Marie is daarmee een logische aanvulling aan ons productassortiment. Waarom? Omdat ze een taal spreekt en een uitstraling heeft die bij Ryan’s en haar klanten past als een maatkostuum.

 

 

 

 

 

 

Een kijkje in de Ryan’s keuken? Voor wie werken wij eigenlijk? De Ryan’s klant is goed opgeleid, mondig, weet waar Abraham de mosterd haalt en heeft een verantwoordelijke job. Hij / zij onderscheidt zich door behoefte aan eerlijke materialen en authenticiteit. Houdt over het algemeen van een goed glas en leeft het leven, hard werkt en ook hard geniet. Iemand die liever investeert in kwaliteit. Een liefhebber van pure en eerlijke materialen, op zoek is naar- en behoefte heeft aan sfeer, warmte en geborgenheid. Waarbij een tijdloze sfeer en een dito uitstraling zijn stemming weerspiegelen. Een Ryan’s klant combineert zijn passie voor het oude met z’n hang naar morgen. De Ryan’s klant is weldegelijk modern maar waardeert design pas als –ie- tijdloos gebleken is of ten minste de schijn ervan mee heeft gekregen.

 

En daarom past Manoir Marie zo mooi bij Ryan’s en visa versa.

 

Neem bijvoorbeeld de Ambachtelijke mix. Dat is een nieuw handgemaakt product dat wordt gemaakt uit verschillende natuurgesteenten. De tegels worden handmatig verouderd. Deze techniek zorgt voor de vele verschillende structuren en kleuren in deze vloer. De unieke kleurenmix van hemelsblauw, taupe, crème en ivoor zorgt voor een gezellige en warme uitstraling in uw woning en brengt uw keuken, woonkamer, badkamer… tot leven. Deze charmante vloer met haar typisch kleine formaat vindt haar toepassing ..

 

Of de oude gesmoorde terracotta in blauw, grijs en bruintinten. Dat is een oud, gerecupereerd product en dateert van begin de jaren 1900 en wordt vooral binnen geplaatst. Deze karaktervolle tegel kan zowel in landelijke als in strakkere woningen worden geplaatst. Oud en nieuw kunnen hier perfect met elkaar worden gecombineerd en op die manier worden er nieuwe tijdloze interieurs met een authentieke toets gecreëerd. Iedere partij heeft haar eigen kleurnuance wat op zich het geheel steeds een mooi en authentiek resultaat geeft.

 

Ook voor oud ga je naar Laag-Keppel.