al ruim 25 jaar
€ 0
RP, ADELE BLEU + CARRELAGE BLEU

Revoir Paris Douglas & Jones

 

Patroontegels van Revoir Paris had ik al met je besproken maar we hebben ook Douglas & Jones in huis. Een perfecte aanvulling op het Ryan’s assortiment voor de klant die graag voor zekerheid en gemak gaat. Wij noemen het hier de perfecte “Hufterproof” variant van de Patroontegel. Want Douglas & Jones is net als Revoir Paris het synoniem voor makkelijke risicoloze patroonvloeren.

 

Voor wie de Portugese cement-patroon-vloeren kent en die misschien ook wel liever zou willen hebben maar toch twijfelt aan de toepasbaarheid voor bij hen thuis.

Douglas & Jones patroontegels zijn perfect geschikt voor hen die een sfeervolle kleurrijke patroonvloer willen zonder dat ze moeten impregneren.

 

Dus als jij ook rondloopt met de wens zoals hierboven beschreven is naast Revoir Paris Douglas & Jones voor jou echt een heel leuk alternatief. Van deze Keramische motieftegels in het formaat 20x20cm. zijn er al een stuk of 20 en dat aantal stijgt ongetwijfeld de komende tijd. Tel je daar het assortiment Revoir Paris bij op dan kom je al heel snel op een kleine 40 verschillende patroonvloeren. Mogelijk voordeel kan zijn dat de dikte maar 8mm is. Bij de cementtegels is deze namelijk 16 millimeter en niet iedereen kan die dikte kwijt.

 

Hufterproof en charmant, zo zou ik het typeren. Klinkt misschien juist minder charmat maar het dekt de lading wel. Douglas & Jones is een welkome aanvulling op onze collectie keramische patroontegels, geïnspireerd op klassieke patronen met een moderne insteek. Onderhoudsvrij en overal in huis te gebruiken, zelfs op het terras, want vorstbestendig.

 

Gelijk aan Revoir Paris kan het Douglas & Jones assortiment naast een vloertegel ook als wandtegel worden gebruikt.

 

Waarom zou je dan überhaupt nog kiezen voor de Portugese patroon-cementtegels? Nou, omdat voor jou het echte, het poederige, het pure, het unieke en het ambachtelijke een rol speelt. Omdat je juist gebruikssporen wilt zien na verloop van tijd. Omdat je een vloer wilt die met jou mee-veroudert. Omdat je duurzaamheid prefereert. Omdat een cement-patroontegel in jullie situatie gewoon beter past. Omdat een nadeel voor de een juist een voordeel voor een ander is…..

 

Ik leg het je met plezier uit. Ik laat je heel graag de voordelen en verschillen in uitstraling van beide vloeren zien. Je overtuigen doe ik niet dat doe jezelf.

 

Welkom bij Ryan’s in Laag-Keppel.