al ruim 25 jaar
€ 0
Berlin - Verlichting van Toen

Bohlich overzicht assortiment , Mainz zylinderVerlichtingvantoen.nu

BOLICHWERKE: Traditie en een tijdloos design-ontwerp verenigd in moderne verlichting onder de naam Ebolicht.

 

VerlichtingvanToen.nu (onderdeel van Ryan’s) is met plezier en trots een intensieve samenwerking aangegaan met Bolichwerke uit Duitsland omdat zij met het verlichtings-assortiment onder de merknaam Ebolicht echt een perfecte aanvulling is.

 

Ebolicht heeft een perfect antwoord op de veel voorkomende vraag: welke lamp zou hier nou eigenlijk ’t best passen? Welke sfeer heeft deze ruimte nog nodig? Hoe creëer ik die specifieke sfeer met verlichting? Kortom, het alom bekende puntje op de i als het over de aankleding van je woning, je kantoor of je bedrijfspand gaat.

 

Met Ebolicht hebben we zowel de interne- als externe oplossing voor verlichting in huis gehaald. Binnen- en buitenlampen met een ronduit goede kwaliteit en een dijk van een uitstraling.

Het uitgebreide assortiment kent zowel hanglampen, plafondlampen (plafonnieres), wandlampen, spotverlichting, staande lampen en (tafel)bureaulampen. De modellen hebben zich in de afgelopen ruim 100 jaar ruimschoots bewezen. Ze zijn tijdloos, stoer, authentiek maar ook elegant. Een lichtend voorbeeld van verlichting van toen in het nu.

Door de huidige behoefte aan retro, een industrieel sfeertje en aan kwaliteit boven kwantiteit zijn ze ineens weer sexy en modern. Toch knap voor een fabriek welke al in 1911 werd opgericht.

 

Vandaag vind je Ebolicht wereldwijd. In Japan en in Scandinavië maar ook in Thailand en Zwitserland wordt Ebolicht enthousiast aangeboden en gelukkig nu ook in Nederland door Roxanne van der Fluit onder de naam VerlichtingvanToen.nu. in samenwerking met Ryan’s uit Laag-Keppel.

 

Roxanne landingspagina vvt Ryan'sRoxanne heeft er dus een webshop voor gebouwd.

Waarom een webshop vraag je je af? Omdat zij daarmee beter aan jouw specifieke wens wil voldoen. Omdat jij juist ’s avonds, buiten de openingsuren van de winkels in de stad en misschien wel lekker op de bank met een glas wijn pas de rust en de tijd vindt onderzoek te doen naar die typische lamp die je zoekt. Omdat jij het in de afgelopen weken niet hebt kunnen vinden bij de regionale lampenwinkeltjes.

 

 

 

Omdat jij een adviseur zoekt die ‘out of the box’ met je mee wil en kan denken. Omdat zij niet in een hokje past en jij waarschijnlijk ook niet. En omdat zij een gloeiende hekel heeft aan vastgestelde openingstijden. Maar ook omdat juist deze shop je de mogelijkheid biedt op een eenvoudige, misschien zelfs naïeve, manier puur dat samen te stellen wat bij jou en jouw inrichting of bij jouw specifieke opdracht past. Maatwerk en flexibiliteit zoals het vandaag aangeboden zou moeten worden volgens Roxanne. Sta jij daar net iets anders in? Prefereer jij persoonlijk contact? Wil jij juist van te voren daadwerkelijk bekijken, ruiken en voelen? Ook helemaal goed en natuurlijk van harte welkom. Voor jou hangt er een heel leuke presentatie bij Ryan’s in Laag-Keppel alwaar Ryanne en Robbert je met plezier bijpraten en assisteren.

 

Logo VVT staandVerlichtingvantoen.nu wil jou met Ebolicht graag de mogelijkheid bieden je eigen lamp helemaal zelf samen te stellen. Want alles is te customizen. Zo kun je de diameter van de schaal bepalen, de ophanging bepalen, aangeven welk soort bekabeling je wenst tot zelfs de kleur van de (stoffen) bekabeling aangeven. En dan lichten we nog maar een tipje van de sluier op. Want ook materiaalkeuze (plaatstaal, koper of aluminium) en kleurstelling is door jezelf aan te geven.

 

Dus ben jij bezig met het inrichten van je eigen appartement en zoek je een gave hanglamp boven je eettafel? Vraag je je af hoe je toch die kinderkamer kunt verlichten met passende kleurtjes of ben jij (binnenhuis)architect en heb je de opdracht gekregen een bedrijfskantine gezellig en sfeervol te verlichten? Wij hebben met Ebolicht het antwoord. Sterker nog, mochten we niet een pasklaar antwoord voor je hebben zorgen we dat we het krijgen. Alles kan gemaakt worden en alles is aanpasbaar op jouw specifieke woon- of werkwensen. Naast gewoon goed licht mag het immers ook een geweldige blikvanger zijn.

 

Mag ik je uitnodigen? Klik op verlichtingvantoen.nu en stel je eigen lamp samen.