al ruim 25 jaar
€ 0
0160919_Tapsbaths-184 article_cleaning-0 badkamertegels schoonmaken

badkamertegels schoonmaken

badkamertegels schoonmaken

Badkamertegels schoonmaken. Tips en tricks van Ryan's.

We begrijpen dat het schoonmaken van badkamertegels geen glamoureus klusje is, maar het is essentieel om die sprankelende frisheid te behouden waar we allemaal van houden. Wil je jouw badkamertegels laten schitteren als nieuw? Geen zorgen, ontdek onze handige tips en trucs voor het effectief en gemakkelijk schoonmaken van badkamertegels, zodat je badkamer altijd fris en stralend blijft.

 

Waarom badkamertegels schoonmaken?

Laten we eerlijk zijn, badkamers kunnen een broeinest zijn van vocht, schimmel en bacteriën. Het schoonmaken van je badkamertegels is niet alleen belangrijk voor het behoud van hun esthetiek, maar ook voor de gezondheid en hygiëne van jou en je gezin. Met onze eenvoudige schoonmaakmethoden houd je je badkamer niet alleen mooi, maar ook veilig en gezond.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Onze tips voor het schoonmaken van badkamertegels

  • Regelmatig onderhoud: Voorkom opbouw van vuil en kalkaanslag door regelmatig de tegels af te nemen met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel.
  • Gebruik van natuurlijke reinigers: Kies voor milieuvriendelijke en natuurlijke schoonmaakmiddelen zoals azijn, baking soda en citroen om hardnekkige vlekken en kalkaanslag te verwijderen.
  • Voegen reinigen: Gebruik een tandenborstel en een pasta van baking soda en water om de voegen tussen de tegels grondig schoon te maken en schimmel te verwijderen.
  • Preventieve maatregelen: Behandel de tegels met een waterafstotende coating om vuil- en waterafzetting te verminderen en de tegels langer schoon te houden.
  • Grondig spoelen: Spoel de tegels na het reinigen grondig af met schoon water om resten van schoonmaakmiddelen te verwijderen en strepen te voorkomen.
  • Professionele reiniging: Bij hardnekkige vlekken of als de tegels een diepe reiniging nodig hebben, overweeg dan om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

 

Met onze handige tips wordt het schoonmaken van je badkamertegels een fluitje van een cent. Geniet van een frisse, schone badkamer waar je trots op kunt zijn, zonder gedoe of stress.

 

Koop je schoonmaakproducten voor badkamers bij Ryan's

Op zoek naar producten om jouw badkamer weer te laten stralen. Bij Ryan's hebben wij een uitgebreid assortiment onderhouds- en reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor badkamertegels. Bezoek onze showroom in Laag-Keppel om ons volledige assortiment te ontdekken en kies de juiste producten om je badkamertegels in topconditie te houden!

 

Neem contact op