al ruim 25 jaar
€ 0

Cementtegels MAR 8181 & ELEGANT Antieke tegels

Cementtegels noemen we ook vaak antieke tegels. En dat is heel begrijpelijk want cementtegels worden nog steeds gemaakt zoals antieke tegels vroeger gemaakt werden. Cementtegels zijn door hun “poederige” matte uitstraling ontzettend mooi en geven je woning de sfeer en de uitstraling van vroeger. In oude panden waar je vandaag de dag deze antieke tegels nog vaak tegenkomt, straalt de authenticiteit je tegemoet. Antieke tegels vormen daarom juist een belangrijk onderdeel van ons tegelassortiment. Cementtegels horen dan ook echt thuis bij Ryan’s. Geef je woning ook een oude en authentieke uitstraling en maak gebruik van een van de vele soorten antieke tegels uit ons assortiment.

 

Kies voor een antieke stijl

Heb je een oud pand of een oude boerderij of houd je van deze antieke stijl en ben je op zoek naar tegels met een antieke stijl? Wij bieden met onze cementtegels een uitgebreid assortiment antieke tegels aan. Het is daarom zeker de moeite om een kijkje in onze showroom in Laag-Keppel (Gelderland) te komen nemen. Wij hebben antieke tegels in alle soorten en maten. Ervaar zelf onze passie, het persoonlijke advies en enorm veel vierkante meters aan inspiratie. Dus ben je op zoek naar Portugese tegels, Marokkaanse tegels, Spaanse tegels, Franse tegels of gewoon de Hollandse (of Nederlandse) tegels, dan weet je nu waar je moet zijn. Een tegel uit onze collectie bijzondere tegels maakt echt het verschil in je huis.

 

Ryan’s werkt met een aantal regionale tegelzetbedrijven samen. Wij brengen jou daar graag mee in contact. Ook hebben we in ons assortiment de juiste lijm en voegsel voor het verwerken van cementtegels. Ryan’s heeft gekozen voor Coba lijmen & voegen.

 

Klik op Cementtegels voor nog veel meer antieke tegels.