al ruim 25 jaar
€ 0

Cementtegels CasteloPortugese tegels

De handgemaakte Portugese tegels uit ons assortiment bestaan uit een laag marmerpoeder van gemiddeld 3 millimeter. Ze zijn voorzien van kleurpigmenten en cement. Portugese tegels worden daarom ook vaak cementtegels genoemd. Ook de Marokkaanse tegels en de antieke tegels worden op deze manier gemaakt. Er is wel een belangrijk verschil tussen Portugese en Marokkaanse tegels. Portugese vloertegels zijn harder en voelen gladder aan dan Marokkaanse tegels. Dat komt omdat het toegepaste marmerpoeder iets fijner is. Een ander belangrijk verschil is dat de Portugese tegel onder hogere druk geperst wordt. Hierdoor zijn deze tegels sterker en meer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Portugese tegels worden vaak voorzien van verschillende motieven. Door verschillende mallen en pigmenten te gebruiken, kunnen de mooiste patronen gemaakt worden. Ryan’s beschikt over heel veel soorten Portugese tegels en daarnaast natuurlijk ook bijpassende wand- en vloertegels.

 

Offerte aanvragen voor Portugese tegels

Ben je op zoek naar Portugese tegels? Vraag dan bij Ryan’s een offerte aan. Wij maken dan graag een scherpe aanbieding voor u. Of breng een bezoek aan onze showroom en laat je verrassen door ons veelzijdige aanbod. Want behalve Portugese tegels hebben we natuurlijk nog veel meer soorten tegels in het assortiment. Stap eens binnen in de gezelligste winkel van Bronckhorst en profiteer van de vele inspiratie en ons persoonlijke advies.

 

Klik op Cementtegels om nog veel meer Portugese tegels te kunnen bekijken.

 

Wil je dat je gekozen Portugese tegels ook vakkundig worden verwerkt? Wij kunnen je in contact brengen met de juiste vakmensen. We werken vaak al vele jaren samen met dit soort professionals en zij weten precies hoe ze de tegels moeten aanbrengen. Zo geniet je uiteindelijk optimaal van uw prachtige vloer. Bezoek onze showroom, kies de gewenste tegels uit en vraag de contactgegevens van onze partners op voor het leggen van de vloer.