al ruim 25 jaar
€ 0

Ryan's CementtegelvloerMarokkaanse tegels

Voor Marokkaanse tegels kun je uiteraard ook bij Ryan’s terecht. Dat betekent dan wel voor tegels die beschikken over de Marokkaanse patronen. De in Marokko gemaakte cementtegels hebben wij zelf niet in ons assortiment. Maar dat neemt niet weg dat je hier toch een prachtige collectie tegels met Marokkaanse patronen terug kan vinden. Ontdek het zelf en breng een bezoek aan onze showroom.

 

Zachter en wat minder sterk

Marokkaanse tegels zijn minder hard en voelen minder glad aan dan de Portugese cementtegels. Dit heeft te maken met het feit dat het toegepaste marmerpoeder iets minder fijn is. Een ander belangrijk verschil is dat Marokkaanse tegels onder een lagere druk geperst worden dan de Portugese cementtegels. Daardoor zijn ze minder sterk en dus ook minder geschikt in combinatie met vloerverwarming. Houd daar rekening mee bij het uitzoeken van de tegels voor in je woning, zodat je achterf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Marokkaanse tegels in vele variaties

Marokkaanse patroontegels zijn er in vele varianten. Een van die varianten is de welbekende cementtegel. Een Marokaanse cementtegel is opgebouwd uit een onderlaag van cement met daarboven een laag marmerpoeder. Dit is te vergelijken met een fijne kalk. Door kleurpigment aan het marmerpoeder toe te voegen krijg je de mooie kleuren zoals je die op vele Marokkaanse tegels terugvindt. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Ben je op zoek naar tegels met Marokkaanse patronen? Vraag dan bij Ryan’s een offerte aan. Wij maken graag een scherpe aanbieding voor je zodat je uiteindelijk deze prachtige tegels in huis hebt liggen. Dus naar wat voor soort tegels je ook op zoek bent, je weet nu in elk geval waar je moet zijn.

 

Klik op Cementtegels voor veel meer Marokkaanse tegels