al ruim 25 jaar
€ 0

Cementtegels MAR 1081 & MKL 108Oude tegels

Echte oude tegels zijn meestal moeilijk te vinden. Zeker als je op zoek bent naar hoogstaande kwaliteit en grotere aantallen. Daarom bieden wij cementtegels aan zoals die vroeger ook werden gemaakt en gebruikt. Dat betekent dus precies dezelfde oude patronen maar dan wel helemaal nieuw gemaakt. We hebben in de afgelopen jaren enorm veel kennis opgedaan als het gaat om authentieke oude patroon cementtegels. Bij ons heb je nu de mogelijkheid om je eigen oude cementtegels na te maken. Precies in de stijl die jij het mooiste vindt.

 

Perfecte reproducties

Je vindt bij ons dus geen oude of antieke cementtegels maar we zijn wel in staat om deze tegels helemaal voor je te reproduceren. Als je echt oude tegels gaat gebruiken dan loop je namelijk meestal tegen twee nadelen aan. Er zijn bijvoorbeeld niet genoeg tegels beschikbaar om de ruimte waar het om gaat volledig te betegelen en daarnaast maakt het verschil in dikte het vaak erg lastig om ze goed toe te passen. Want je wil natuurlijk wel een eindresultaat om trots op te zijn.

 

Op basis van jouw wensen

Stuur ons een mailtje met uwjespecifieke tegelwensen en wij reageren zo snel mogelijk met een bevredigend antwoord. Natuurlijk doen we daar onze uiterste best voor. Wil je dus graag oude wandtegels en/of vloertegels laten reproduceren dat weet je nu waar je moet zijn. Precies, bij Ryan’s in Laag-Keppel. Bezoek ook eens een keertje onze showroom, zodat je met eigen ogen kan zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van oude tegels.

 

Dus zoek je naar oude tegels of een ander soort tegel (zoals Portugees, Marokkaans, Frans of Spaans)? Dan ben je bij ons op de juiste plek beland.

 

Klik op Cementtegels om nog veel meer oude tegels te kunnen bekijken.