al ruim 25 jaar
€ 0

Cementtegels foto-cl-zw-star-halCastelo tegels

Wie op zoek is naar cementtegels, kan goed op zoek zijn naar Castelo tegels. Dit soort tegels hebben het pad van de cementtegels namelijk een beetje vereffend. Ryan’s heeft ook Castelo tegels in het assortiment. Bezoek onze showroom en neem een kijkje tussen de vele soorten en mogelijkheden.

 

Wat zijn Castelo tegels?

Tegels van het merk Castelo staan bekend om de mooie kwaliteit. Al jarenlang is dit merk een van de meest belangrijke merken op het gebied van cementtegels. Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. Het merk hanteert nog steeds dezelfde milieuvriendelijke methode voor het maken van vloer- en wandtegels. Hoogwaardige materialen als marmerpoeder en wit cement worden gebruikt om een mooie en strakke tegel te kunnen maken. Aangezien dit soort tegels onder hoge druk geperst worden, gaan ze honderden jaren mee en heb je dus een levenslange garantie op de slijtvastheid. Castelo hanteert nog altijd de Moorse patronen van toen en de tegels vind je vaak terug in oude herenhuizen en oude boerderijen. Kom ook eens naar onze winkel om de mooiste tegels te bekijken.

 

Dus zoek je naar een ruim assortiment tegels, waar je onder andere ook Castelo tegels kunt vinden? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. In onze unieke tegelshowroom zie je precies hoe de verschillende tegels optimaal tot hun recht komen. Haal ook sfeer je woning binnen en kies voor een van de vele tegelsoorten uit ons assortiment.

 

Klik op cementtegels om nog veel meer Castelo tegels te ontdekken. Zo maak je uiteindelijk een keuze die het beste bij jouw stijl en smaak past en geef je je woning een prachtige uitstraling mee.