al ruim 25 jaar
€ 0

Marokkaanse patroonvloertegelsPatroontegels of patroonvloeren

Cementtegels worden ook vaak patroontegels of patroonvloeren genoemd. Het zijn meestal echte blikvangers in je huis en ze geven je woonkamer, hal of keuken een unieke uitstraling mee. Ryan’s heeft ze in allerlei uitvoeringen en maten. Ze zijn leverbaar in de formaten 20x20, 14x14 en 10x10cm. De dikte van een cementtegel is afhankelijk van de serie en bedraagt tussen de 14 en de 18 millimeter. Bij Ryan’s kun je terecht voor heel veel verschillende vloeren die beschikken over een patroon. Zoek je naar een klassieke, landelijke of juist een industriële look? Je kunt jouw smaak hier vast en zeker terugvinden.

 

Marokkaanse en Portugese patroonvloeren

Je hebt bij ons de keuze uit zowel Marokkaanse patroonvloeren als Portugese patroonvloeren. Soms worden dit soort vloeren ook wel Spaanse patroonvloeren genoemd. Door de vele combinaties die er te maken zijn met cementtegels heb je ongelofelijk veel mogelijkheden. Ook mooi bij een patroonvloer is het een spel van randen, unieke kleuren en patronen.

 

Een cementtegelvloer waarbij er een rand om het patroon wordt toegepast, legt daar de nadruk op. Dus ben je op zoek naar Portugese, Marokkaanse, Spaanse, Franse of gewoon Nederlandse tegels? Dan weet je voortaan heel goed waar je zijn moet.

 

Onderhoud patroonvloeren

Het onderhoud van een patroonvloer is betrekkelijk eenvoudig.Je moet het wel regelmatig uitvoeren, maar meestal vormt het al gewoon een onderdeel van je dagelijkse of wekelijkse onderhoud. Denk daarbij aan het stofzuigen en dweilen van je vloer. Het is aan te raden om af en toe de vloer te reinigen met wat natuurzeep. Of voeg wat impregneermiddel aan je poetswater toe. Zo blijft je tegelvloer helemaal stralen.

 

 

Klik op Cementtegels voor veel meer Patroonvloeren.