al ruim 25 jaar
€ 0

inspiratieCastle Stones model Loft

Castle Stones kent vooralsnog drie modellen. Het model Loft van Castle Stones bestaat voornamelijk uit grotere stenen. Ze zijn met de hand gebrand en gehamerd, waardoor ze een strakke, maar oude uitstraling hebben. Dit authentieke design spreekt veel mensen aan die van een interieur met karakter houden. En daar houden wij dan weer van bij Ryan's.

 

Maten Loft

Dit type Loft bevat de volgende maten: 92 x 92 cm. / 92 x 123 cm. /77 x 123 cm. / 64,2 x 123 cm. / 58 x 123 cm. / 64,2 x 45 cm. / 48,2 x 30,2 cm. / 43 x 64,2 cm. / 33,2 x33,2 cm.


Wildverband

Om een authentieke en unieke uitstraling te bereiken, kun je ervoor kiezen om de stenen in wildverband te leggen. Hierbij zullen uiteraard passtukken moeten worden gemaakt. Deze worden aangepast aan het legwerk en variëren daarom in maat. Dit geeft de vloer zijn eigen en unieke uitstraling en maakt dat geen vloer hetzelfde is.


Vast legpatroon

Je kunt bij dit type ook kiezen voor een vast legpatroon, wat het legproces kan vereenvoudigen en versnellen. Tekeningen voor dit patroon zijn op te vragen. Kom eens langs in onze showroom in Laag-Keppel om inspiratie op te doen voor deze Castle Stones type Loft. We helpen je ook graag met advies en tekeningen. 

 

Kom inspiratie opdoen!

Een vloer is gemaakt om op te staan, lopen en leven. Het is dan ook moeilijk om achter een beeldscherm een keuze te maken voor een bepaald type steen of vloertype. Dat snappen wij helemaal. Daarom adviseren we je ook om altijd zelf te ervaren hoe de vloer van jouw keuze nu eigenlijk aanvoelt en eruit ziet. Daar hebben we een showroom voor, waar je volop inspiratie kunt opdoen. Maak een prachtige rit naar het mooie Laag-Keppel en vertel ons wat je wensen zijn. Wij adviseren je graag over je ideale vloer en laten je ervaren hoe die er in het echt uitziet. Tot snel!