al ruim 25 jaar
€ 0

dalleCastle Stones model Dalle

Dalle is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter. De serie wordt door een kunstenaar steeds verder uitgebreid. Hij reist naar Frankrijk en selecteert daar de mooiste originele stenen uit antieke collecties. De Dallen komen uit monumentale gebouwen, kloosters en kerken en kennen hun oorsprong in de kalksteen uit de Franse Bourgogne. Kortom: het is een vloer met een authentiek verhaal. Ideaal als je van historie, karakter en duurzaamheid houdt, net als wij bij Ryan's!

 

Verschillende maten

Omdat de stenen vroeger niet exact op maat gemaakt werden, bestaat er een enorme verscheidenheid aan maten. In de collectie zitten nu 130 verschillende vormen en maten, die variëren van 28 x 31 cm. tot 90 x 132 cm. Laat ons weten wat de oppervlakte van jouw vloer is en we zorgen ervoor dat je precies de stenen krijgt die erbij passen.

 

Wildverband

De Dallen worden in wildverband gelegd. Bij grotere bestellingen worden er per 15m² twee gravure-stenen geleverd, in de maten 30 x 30 cm. en 70 x 60 cm. Bij bestellingen onder de 15m² kunnen wij vanwege productietechnische redenen de aanwezigheid van deze gravures niet garanderen.

 

Onze showroom biedt je inspiratie

Zoals je wel weet, is een vloer niet gemaakt om naar te kijken. Hij moet gebruikt worden. Je mag erop leven. Daarom begrijpen wij heel goed dat je achter een beeldscherm niet zomaar een keuze kunt maken voor een bepaald type steen of vloer. Je wilt zelf ervaren hoe de vloer van jouw keuze er in het echt uitziet en hoe hij eigenlijk aanvoelt. Om die reden hebben we een showroom waar je dit kunt doen. Wij bieden je volop inspiratie! Kom naar het mooie Laag-Keppel en laat ons weten wat je wensen zijn. Over je ideale vloer adviseren we je graag, terwijl jij ervaart hoe die er in het echt uitziet. Tot snel!