al ruim 25 jaar
€ 0

Castle Stones - Bricks

bricksDe serie Bricks is gebaseerd op oude Engelse en Hollandse gebakken steentjes (‘waaltjes’). Vroeger werden deze gemaakt van klei en daardoor was men beperkt tot de kleuren rood en geel.

 

Dankzij onze innovatieve materialen en productiewijze kunnen wij deze stenen produceren met dezelfde uitstraling, maar dan in hedendaagse kleuren. Zo kun je oude tijden herbeleven met een moderne touch!

 

Maten van Bricks

De maten van de Bricks variëren van 4,5 x 12 cm. tot 4 x 15 cm. Deze prachtige steen komt geweldig tot zijn recht in bijvoorbeeld een serre of een hal, maar kan ook worden toegepast in keukens, bad- en woonkamers. Zie je al voor je hoe ze in jouw (nieuwe) woning gebruikt kunnen worden?

 

De Bricks zijn ook zeer mooi bij gebruik tegen een wand. In combinatie met strijklicht geeft dit een unieke sfeer. Dat is waar we van houden bij Ryan's: een authentiek interieur dat net even iets anders is dan anders.

 

Beleef het zelf

Natuurlijk is het heel mooi dat we op onze website allerlei voorbeelden hebben staan van diverse soorten Castle Stones, zoals het model Bricks. Maar zeg nu zelf: een vloer is toch gemaakt om op te leven?

 

Daarom willen we je graag laten ervaren hoe dit in het echt aanvoelt. Hoe het eruit ziet en hoe het loopt. Want dat kun je moeilijk bepalen achter een beeldscherm. Dus wij begrijpen heel goed dat je pas je keuze wilt maken nadat je er zelf naar hebt gekeken. In onze showroom bieden we je die kans. Terwijl je er toch bent, kun je dan meteen volop inspiratie opdoen met alle andere mooie interieurmogelijkheden die we te bieden hebben.

 

Maak een prachtige rit naar het mooie Laag-Keppel en vertel ons wat je wensen zijn. Wij adviseren je graag over je ideale vloer en laten je ervaren hoe die er in het echt uitziet. Tot snel!