al ruim 25 jaar
€ 0

Castle Stones door Maurits Simonette

 

MauritzMaurits Simonette staat aan de wieg van deze handgemaakte replica’s van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. Hij maakte de mix van innovatieve materialen en gemalen marmer waardoor een geperste tegel ontstond die door en door gekleurd is en een authentieke structuur heeft die overeenkomt met de rustieke charme van toen. Je kunt je woning dan ook een echte meerwaarde geven door te kiezen voor dit type steen.

 

 

Meer over Maurits Simonette

Maurits Simonette groeite op in Portugal. Daar speelde hij regelmatig in kastelen, waar kennissen van zijn ouders woonden. De herinneringen die hij daar opdeed, hebben zich onbewust in zijn geheugen verankerd en die sfeer draagt hij al zijn hele leven met zich mee. Zijn oma leerde hem *eenmaal terug in Nederland) schilderen en modelleren. Omdat hij niet werd aangenomen op de kunstacademie, begin hij zelf een bedrijfdje waarbij hij portretten schilderde en kunstobjecten maakte. Zo maakte hij kennis met allerlei materialen, waarbij de oude en monumentale gebouwen en ruïnes uit de renaissance hen imspireerden om met meerdere materialen te experimenteren. Langzaam maar zeker gingen historische stenen en warme sferen een steeds belangrijkere rol voor hem spelen. De Castle Stones zijn daarvan het uiteindelijke resultaat. Maurits heeft dan ook echt een passie voor steen.

 

Zou je ook je huis willen verfraaien met dit soort Castle Stones? Breng dan een bezoek aan onze showroom en laat onze experts je adviseren. We helpen je graag verder zodat je je woning zo mooi mogelijk kunt maken. Bovendien zal onze showroom ook een bron van inspiratie zijn met onder andere naast een uitebreid aanbod van tegels ook schitterende badkamerinrichting, sfeervolle verlichting en unieke radiatoren.