al ruim 25 jaar
€ 0
Kenny&Mason Dauby Project_preview

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Badkamer Landelijk

Als je je specialiseert in sanitair moet je keuzes maken. Modern of design sanitair vraagt een moderne designachtige showroom met moderne vakmensen die je er mee begeleiden. Als je Ryanne en mij een beetje kent weet je dat we op dat vlak geen hoge score zullen halen. Wij zijn niet modern laat staan designgevoelig. Hoewel ik de belijning van een Alfa Romeo of een Audi echt heel goed weet te waarderen zijn het geen verlengstukken van Ryan’s. Gispen vind ik een prachtig voorbeeld van de taal die wij wel spreken.

 

Gispen is al ruim honderd jaar de producent en leverancier van design stoelen. Mocht je het merk niet kennen zou ik dat eens googelen. Prachtig voorbeeld wat echt alles verduidelijkt is de Gispen 407 slede buisframe fauteuil. Google dat maar eens. Een klassieker pur sang.Begrijp je waar ik heel wil? Die gispen 407 had ook het Hollandse witje kunnen zijn. Of de oude estrik of de authentieke patroontegel, Belgisch hardsteen of een Marokkaanse handgemaakte zellige of een victoriaans groene facettegel of….. Heb je ‘m? Daar zit ‘m de kracht van Ryan’s.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Investeer in een landelijke badkamer als dat past bij je huis

Wij bogen op kennis uit het verleden en in tegenstelling tot de aandelenbeurs kennen wij de uitkomst van een investering op termijn wel. Wij luisteren naar jullie pand en richten het in met materiaal waar dat pand om vraagt. Vanzelfsprekend aangevuld met een beetje van jullie zelf. Zo zijn we in onze weg naar specialisatie voor sanitair ook uitgekomen bij de landelijke badkamer. De klassieke badkamer en de Engelse badkamer hadden we immers eerder al tot een specialisatie uitgewerkt. De landelijke badkamer is puur en eenvoudig en stoer. Over het algemeen gebruiken we de meer stoere materialen zoals witjes, Belgisch hardsteen, estriken of patroontegels. Maar we passen ook metaal, eiken en glas toe. En als het de juiste snaar raakt bij het pand mag er ook rustig beton gebruikt worden. Klinkt best modern he? Is het ook maar zonder dat het gedesigned en te modern wordt. Werken met pure materialen biedt überhaupt veel voordeel. Leg maar eens een stuk Belgisch hardsteen, mooi verouderd ijzer, cement en een mooie oude eiken plank bij elkaar neer. Eenvoud is prachtig. Altijd.

 

Zo vinden wij het toepassen van lambrisering ook een typisch sterke landelijke uitstraling hebben. Dat mag lambrisering middels wandtegels zijn maar ook een mooi hoogglans afgelakte plank hoor. (Wij zijn echt de laatsten die ons best doen veel tegelwerk toe te passen hoor. Functioneel en mooi is onze insteek). Lambrisering met plint en sierlijst. Waarbij je de lambrisering voorziet van een kraal of juist een veel eenvoudiger velling. Allemaal mogelijkheden om het landelijke te accentueren. Als je wandtegels plakt tot een hoogte van 120 centimeter kun je daarboven prachtig behang toepassen, stuc-decor of gewoon het stukwerk mooi in kleur sauzen.

 

Naast landelijke keukens bieden wij ook landelijke badkamers

Landelijke badkamers maak je natuurlijk ook met landelijk sanitair. Een bad mag best een vrijstaand bad zijn en het hoeft helemaal niet op pootjes te staan. De bad-douchemengkraan mag rustig aan de wand gemonteerd. De douchekraan moet naast de handige handdouche voorzien van een lekkere hoofddouche die je de ervaring van een moessonregenbui leert ervaren en de douchecabine wordt vervangen door de inloop-ruimte.

 

Die inloopdouche is overigens wel een dingetje; eigenlijk willen we dat allemaal wel. Niet meer het onderhoud van al dat glas dat kalkaanslag gevoelig is maar puur een wand waarachter je douched. Je hebt daar echter wel voldoende ruimte vootr nodig en dat is in de meeste badkamers juist een gebrek. Nederlanders kennen niet echt een badcultuur zodat onze huizen, zeker de oudere, niet echt rijkelijk zijn uitgerust met badkamer vierkante meters.

Toch zijn er middels eenvoudige aanpassingen heel aardige doucheruimten te maken hoor. Zeker als je een doorgetrokken douchevloer overweegt oogt de badkamer in zijn geheel veel groter. Probeer het aantal materialen wat je gaat toepassen voor een badkamer te minimaliseren. Minder is echt heel vaak meer, dat laten we je graag zien in Laag-Keppel.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

 

Een landelijke badkamer vraagt om een landelijk huis en visa versa

Zo vraagt een klassieke badkamer om een meer klassiek huis. Daar zit ‘m echt de crux in onze beleving. Natuurlijk is jullie smaak en wens van groot belang. Het is immers jullie budget wat wordt gespendeerd aan die nieuwe badkamer. En hoe vaak in ons leven krijgen we überhaupt de kans een nieuwe badkamer te mogen bouwen? Precies, reden te meer of zorgvuldig om te gaan met je geld. Reden genoeg ook om eens met een specialist te overleggen. Laat je eens voorlichten. Hoe ziet een ander jullie badkamervraagstuk? Hoe zien zij de mogelijkheden?

 

Ryan’s vindt jou en je partner werkelijk zeer belangrijk. We luisteren heel goed naar jullie specifieke wensen maar we voegen er weldegelijk een element aan toe; jullie woning. Waarom vraagt het huis. Wat voeg je daaraan het best toe? Hoe mix ik woning, bewoner en persoonlijke voorkeur tot een passend eindresultaat. Als je daarnaar op zoek bent is Ryan’s je partner in business. Wees welkom.

 

Contact opnemen