al ruim 25 jaar
€ 0
classicComfort_AB_2010_SVH_46

Antieke gietijzeren radiator

Antieke gietijzeren radiator

antieke gietijzderen radiator

Antieke gietijzeren radiatoren

Hoewel gietijzeren radiatoren al vanaf begin 1900 gemaakt worden, voldoen ze tot op de dag van vandaag aan de strengste normen. Met de antieke gietijzeren radiatoren van Ryan's haal je niet alleen de beste kwaliteit radiator van gietijzer in huis maar ook een authentiek stuk interieur. Wie wil er nu niet zo'n oude toevoeging aan een hedendaags interieur?

 

We hebben maar liefst 7 authentieke antieke radiator modellen.

 

Van die genoemde antieke radiator modellen hebben we door de jaren heen voldoende voorraad opgebouwd. We kennen de markt en we zoeken meerdere malen per jaar, voornamelijk in de Verenigde Staten, de beste locaties af naar nieuwe aanwas. Ze worden verscheept, gecontroleerd, schoongemaakt, gezandstraald, afgeperst en in de gewenste RAL-kleur gespoten voordat ze bij jullie in de entree staan te pronken. Dat ze goed zijn, dat garanderen we!

 

Contact voor meer informatie

 

Welke antieke radiator?

Als je interesse hebt in een antieke radiator berekenen wij voor jou hoeveel watt gewenst is voor de betreffende ruimte en we kijken in onze voorraad welke uitvoering er het dichtst bijkomt. Jij kiest uiteraard het model, maar we adviseren je graag. Het kan zijn dat jouw model wel leverbaar is in 8 of in 5 leden maar niet in bijvoorbeeld de berekende 6 leden. Dat is toch de pure charme van echt antiek, nietwaar? We hebben ook de juiste radiatorkranen voor je. Je moet het natuurlijk wel compleet maken hè!

 

Gietijzeren antieke radiatoren zijn heel goed toepasbaar in zowel een klassieke als een meer eigentijdse of moderne woning. Wat jouw smaak ook is, je kunt tussen deze varianten vast iets vinden dat helemaal bij je past. Onze showroom in Laag-Keppel is de plek waar je dan moet zijn. We inspireren je graag en zoeken de beste antieke radiator voor jouw situatie. Tot gauw voor een inspirerende kennismaking in onze showroom!

Tip: Bekijk ook onze gietijzeren radiatoren, cementtegels en marokkaanse tegels.

 

Contact opnemen

Een paar beauties:

 

antiek model 1antiek model 2