al ruim 25 jaar
€ 0
FK2A0135 FK2A0129 FK2A0138

Radiatorkranen

Radiatorkranen

radiatorkraan

Bijpassende radiatorkranen

Ryan's heeft natuurlijk naast de reproducties van gietijzeren radiatoren en de antieke gietijzeren radiatoren ook een antwoord op de vraag; Welke radiatorkraan past hier dan bij? Zoals je ziet hebben we vijf verschillende uitvoeringen. Er zit dus vast en zeker iets voor je tussen. Misschien heb je al een goed beeld van het type kraan dat je graag aan je radiator zou willen. Maar ook als je er nog niet echt over nagedacht hebt, kom je vast al op ideeën door de foto's die we op deze pagina hebben geplaatst. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom dan naar onze showroom in Laag-Keppel en laat ons weten wat je wensen zijn. We verrassen je graag met onze kennis en expertise. En natuurlijk met de prachtige radiatorkranen uit ons uitgebreide assortiment!

 

Contact opnemen

 

Hoe werkt zo'n radiatorkraan eigenlijk?

De bedoeling van radiatorkranen is dat ze de toevoer regelt van het warme water naar de radiator. Oftewel: heb je het koud, dan draai je de kraan lekker ver open. En vind je het wel genoeg geweest, dan draai je hem weer terug. De gietijzeren radiatoren die wij verkopen hebben uiteraard geen thermostatische radiatorkraan. Het is gewoon ouderwets handwerk dat hier de klok slaat. Maar goed, dat is dan ook weer de charme van zo'n authentieke verwarming.

 

Aan een knop draaien of met een hendel

Zoals je ziet op de foto's, zijn er twee manieren waarop onze radiatorkranen werken. Sommige varianten hebben een draaiknop en andere hebben een hendel. Uiteraard bereiken ze allemaal hun doel, namelijk de watertovoer regelen, maar de manier waarop verschilt dus. Er is geen 'beste keuze', het ligt aan jouw persoonlijke smaak. Neem dus alle tijd om te bedenken welke het beste past bij jouw inrichting of gewoon welke je het handigst vindt. Probeer de verschillende kranen anders gewoon even uit in onze showroom!

 

Contact opnemen