al ruim 25 jaar
€ 0
Cementtegels 069
Portugese tegel ( Cement) FAR 5354 bij  Baard en Haar. Tegels van Toen

Portugese cementtegels

Ben jij op zoek naar tegels met een mooi patroon? In dit geval vind je onze collectie veel verschillende Portugese cementtegels. Deze tegels hebben een basis van cement en de toplaag is gemaakt van marmerpoeder. De tegels zijn in allerlei verschillende patronen verkrijgbaar, waardoor er voor ieder interieur passende tegels te vinden zijn. Niet voor niets zijn onze cementtegels in veel woningen terug te vinden. Als je een liefhebber bent van de klassieke Portugese cementtegels, zal onze collectie je absoluut niet teleurstellen. Overigens vind je in onze winkel ook meer dan voldoende tegels indien je liever voor een moderne stijl kiest.

 

Prachtige patronen

Portugese cementtegels staan bekend om de prachtige patronen. Indien je een liefhebber van patroontegels bent, zijn de Portugese tegels een uitstekende keuze. De tegels zijn overigens niet daadwerkelijk afkomstig uit Portugal. Cementtegels worden mondiaal geproduceerd en vooral in warme landen. Het land van productie zegt veel over de kwaliteit en de uitstraling van de tegels. Zo hebben Marokkaanse cementtegels doorgaans een vintage uiterlijk. Wanneer je deze tegels laat leggen, oogt het alsof ze er al jaren liggen. Als je een liefhebber van oude cementtegels bent, zijn de cementtegels uit Marokko een goede keuze. Vind je het vooral belangrijk dat je tegels van zeer hoge kwaliteit krijgt? In dit geval is het een goed idee om voor Portugese cementtegels uit Vietnam te kiezen. In Vietnam worden namelijk tegels van erg hoge kwaliteit geproduceerd. Deze tegels zijn sterker en kunnen hierdoor ook beter met vloerverwarming gecombineerd worden.

 

Ons assortiment

Bij Ryan’s hebben we een enorme collectie verschillende tegels. Hierdoor heb je keuze uit tientallen verschillende patronen en kleuren. Ben je al lang op zoek naar unieke tegels die goed bij jouw woning passen? In dit geval hoef je niet langer verder te zoeken. In ons ruime assortiment zijn er altijd wel tegels te vinden die goed bij jou passen. Indien je tussen onze Portugese cementtegels niets vindt, zijn er nog veel meer cementtegels waar je uit kunt kiezen. Wil je dus cementtegels leggen? Dan zal je in onze winkel altijd een geschikte tegel aantreffen. Bovendien hebben wij ook tegels in verschillende maten. Of je nou op zoek bent naar Portugese tegels van 10x10 of 60x60, wij hebben het in huis.

 

Vragen over tegels?

Heb jij vragen over onze cementtegels? In dit geval staan wij altijd voor je klaar. Wij vertellen je graag meer over de verschillende tegels en welke voordelen de tegels met zich meedragen. Naast tegels hebben wij ook andere producten in onze collectie, zoals baden en radiatoren bijvoorbeeld. Indien je jouw woning een sfeervolle look wilt geven, ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard zijn we altijd bereid om advies te geven als het op de inrichting van je woning aankomt. Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en weten goed hoe jouw tegels er in de praktijk uit komen te zien. Uiteindelijk beslis je natuurlijk helemaal zelf wat voor tegels je laat leggen, maar wij zijn altijd bereid om je goed advies te geven!