al ruim 25 jaar
€ 0
Cementtegels 124
cementtegels patroon

Cementtegels patroon

Ben jij op zoek naar mooie cementtegels met een patroon? Cementtegels zijn ontzettend populair en zijn in vele woningen terug te vinden. Dit wil echter niet zeggen dat al deze vloeren dezelfde uitstraling hebben, er zit namelijk veel verschil tussen cementtegels. Om te beginnen heb je verschillende soorten. Daarnaast zijn ze ook in verschillende kleuren en formaten te verkrijgen. Uiteraard heb je ook keuze uit honderden verschillende patronen. Ben je al een lange tijd op zoek naar mooie en unieke tegels? Dan duurt het niet lang meer voordat jij je zoektocht kunt beëindigen, de kans is namelijk groot dat je de perfecte tegels in onze collectie aantreft.

 

Onze cementtegels met patroon

Bij Ryan’s vind je tientallen verschillende cementtegels met patroon. Om te beginnen heb je de mogelijkheid om uit verschillende soorten te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen Marokkaanse cementtegels en Portugese tegels. De beste Portugese cementtegels worden in Vietnam geproduceerd. Hier zijn ze namelijk erg consistent in de verhoudingen die er gebruikt worden. Bovendien worden deze tegels goed samengeperst. De tegels zijn daardoor steviger dan Marokkaanse cementtegels. Dankzij de stevigheid van deze tegels zijn ze ideaal als je vloerverwarming in huis hebt. Ben je een liefhebber van de vintage look? In dit geval zijn Marokkaanse cementtegels juist een erg goede optie. Deze tegels hebben namelijk een antieke uitstraling.

 

In onze webshop kun je uit tientallen verschillende tegens kiezen. Het zal daarom niet moeilijk zijn om tegels te vinden die bij jou passen. Onze collectie zal je zeker niet teleurstellen. Met de juiste tegels wordt het mogelijk om een prachtige sfeer in je woning te creëren.

 

Advies nodig?

Heb jij advies nodig, zodat je tegels krijgt die perfect op je wensen aansluiten? In dit geval zijn de specialisten van Ryan’s zeker in staat om je goed advies te geven. Je kunt ons ook wel dé tegelspecialist van Nederland noemen. Niet alleen is onze collectie zeer uitgebreid, maar wij hebben ook daadwerkelijk verstand van onze producten. Zo weten wij precies welke tegels het beste bij een bepaald interieur passen. Houdt er wel rekening mee dat smaken verschillen en dat je uiteindelijk een tegel moet kiezen die jij zelf mooi vindt.