al ruim 25 jaar
€ 0
Cementtegels 104
cementtegel badkamer

Cementtegels badkamer

Wordt het tijd voor een nieuwe badkamervloer? Als je de badkamer gaat verbouwen, is het geen slecht idee om ook gelijk de vloer onderhanden te nemen. De vloer heeft namelijk veel invloed op de uitstraling van de ruimte. Als je graag een unieke uitstraling wilt creëren, dan is het best mogelijk om cementtegels in de badkamer te leggen. Indien je voor cementtegels gaat, heb je ontzettend veel keuze. Het is wel belangrijk dat de tegels goed geïmpregneerd worden, zodat ze niet verweren door het water. Houdt hier tijdens het leggen van de tegels rekening mee. Ben je benieuwd naar wat voor tegels je allemaal in de badkamer kunt plaatsen? Wij hebben een ruime collectie, waardoor je zeker niet teleurgesteld zal zijn.

 

Welke cementtegels zijn geschikt voor in de badkamer?

Indien je op zoek bent naar cementtegels voor in de badkamer, raden wij je niet aan om voor Marokkaanse cementtegels te kiezen. Deze tegels zien er prachtig uit en zijn zeer geschikt voor ruimtes zoals de woonkamer. Echter, zijn deze tegels over het algemeen van lagere kwaliteit dan Portugese cementtegels. De tegels zullen eerder gaan verweren en het is dus erg risicovol als je deze tegels in de badkamer plaatst. Wanneer je op zoek bent naar cementtegels van hoge kwaliteit, is het aan te raden om voor tegels van Vietnamese komaf te kiezen. In Vietnam is de kwaliteit erg consistent.

 

Welke cementtegels in de badkamer passen, is verder vooral afhankelijk van je eigen smaak. Er zijn tientallen verschillende patronen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Bovendien speelt ook de inrichting van je badkamer een grote rol. Tegels die er in de ene badkamer prachtig uitzien, zijn voor een andere badkamer misschien minder geschikt. Heb jij graag advies bij het kiezen van de perfecte cementtegels voor in de badkamer? Ook in dit geval ben je bij Ryan’s aan het juiste adres. Wij hebben veel kennis van de verschillende tegels, waardoor Ryanne en ik al snel doorhebben welke tegels waarschijnlijk goed bij je passen.

 

Onze collectie

De collectie van Ryan’s is enorm, waardoor je bij ons altijd tegels aantreft die goed bij je passen. Ben jij op zoek naar een vergelijkbare stijl als de Oosterse tegels die je tijdens een vakantie in een land met een mediterraans klimaat bent tegengekomen? Je zoektocht naar deze unieke tegels hoeft niet lang meer te duren. De enorme collectie van Ryan’s heeft precies datgeen waar je naar op zoek bent. Wil jij de badkamer een luxe uitstraling geven met Portugese cementtegels of wil je een warme sfeer creëren? Er zijn altijd wel tegels te vinden die perfect op jouw wensen aansluiten.

 

Persoonlijk advies

Als je cementtegels in de badkamer wilt leggen, is het belangrijk dat je voor tegels kiest die aan al je wensen voldoen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? In dit geval staan wij graag voor je klaar. Wij kennen onze eigen collectie perfect, waardoor we je altijd goed kunnen adviseren. Bovendien kunnen we je ook adviseren bij het leggen van de tegels.