al ruim 25 jaar
€ 0
oude cementtegels
oude cementtegels

Oude cementtegels

Cementtegels heb je in allerlei soorten en maten. Ben jij een liefhebber van oude cementtegels? Deze tegels geven de indruk dat er geleefd is in de woning en velen vinden deze uitstraling prachtig. Antieke tegels zorgen er namelijk voor dat er een warme sfeer in de woning ontstaat. Indien je eenmaal hebt besloten dat je voor oude cementtegels wilt gaan, is er nog steeds ontzettend veel keuze. Er zijn namelijk tientallen verschillende soorten vintage tegels. In onze webshop krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Dankzij onze enorme collectie, tref je in onze webshop altijd wel tegels aan die perfect bij je passen.

 

De collectie van Ryan’s

Je kunt Ryan’s ook wel dé tegelspecialist van Nederland noemen. In onze winkel tref je namelijk tientallen verschillende soorten tegels aan, waaronder oude cementtegels (patronen). De tegels zijn in verschillende patronen, kleuren en formaten verkrijgbaar. In onze collectie zijn dus altijd tegels te vinden die perfect bij jou en je interieur passen, ongeacht je smaak. Indien je een liefhebber van oude cementtegels bent, dan zal onze collectie je zeker niet teleurstellen. Behalve tegels bieden wij overigens nog meer producten aan die de belangrijkste ruimtes in huis nóg sfeervoller kunnen maken. Daarnaast zijn we ook specialist geworden in het (na)behandelen ervan.

 

Verschillende soorten tegels

Er zijn verschillende soorten cementtegels. Zo heb je bijvoorbeeld Portugese tegels die in Vietnam geproduceerd worden. Deze tegels zijn van bijzonder hoge kwaliteit en de kwaliteit van de tegels uit Vietnam is ook erg consistent. Echter, hebben deze tegels over het algemeen geen vintage look. Als je een liefhebber van oude cementtegels bent, kan het wél een goed idee zijn om naar Marokkaanse cementtegels te kijken. De kwaliteit van deze tegels ligt iets lager, maar de tegels hebben ook zo hun voordelen. De tegels zien er na het leggen bijvoorbeeld uit alsof ze er al jaren liggen. Dit is een groot voordeel voor liefhebbers van de vintage look.

 

Behalve het land van productie, is het ook belangrijk dat je je in de verschillende patronen en kleuren verdiept. Ook hierin heb je namelijk ontzettend veel keuze. Vind je het moeilijk om te bepalen of een bepaalde tegel wel of niet geschikt is? In dit geval is het aan te raden om contact met onze specialisten op te nemen. Zij zijn bekend met de verschillende soorten cementtegels en kunnen je hierdoor als de beste adviseren.

 

Persoonlijk advies

Het kiezen van tegels is niet voor iedereen even eenvoudig. De tegels kunnen een beslissende factor zijn voor de uitstraling van een bepaalde ruimte. Oude cementtegels kunnen er ontzettend sfeervol uitzien, mits je de juiste keuze maakt en de tegels op de juiste manier gelegd zijn. Bij Ryan’s zijn we altijd bereid om je persoonlijk advies te geven. Niet alleen kunnen onze specialisten je adviseren bij het kiezen van de meest geschikte tegels, maar we kunnen je ook informeren over het leggen van de tegels. Bij de tegelspecialist van Nederland ben je dus niet alleen aan het juiste adres voor het kopen van de tegels, maar ook als je graag meer informatie wilt.