al ruim 25 jaar
€ 0

Keramische cementtegels

Ben jij een groot liefhebber van de uitstraling die de meeste cementtegels met patroon hebben? Dan is het geen slecht idee om je ook eens in keramische cementtegels te verdiepen. Kwa uitstraling verschillen deze tegels niet zo heel veel van de welbekende Portugese cementtegels. Er wordt namelijk vaak voor gekozen om de uitstraling van de Portugese tegels na te bootsen. Wat het voordeel van keramische cementtegels is? Vooral dat je deze niet hoeft te impregneren. De tegels kun je hierdoor met het grootste gemak toepassen in ruimtes zoals de keuken en de badkamer. Komen de tegels in aanraking met water? Dan vormt dit geen enkel probleem. Deze tegels zijn dus een veilige keuze, gaan lang mee en hebben de prachtige uitstraling die je van Portugese tegels gewend bent.

 

Het voordeel van tegels die je niet hoeft te impregneren, is dat je hier geen extra tijd aan hoeft te besteden. Ook kun je er absoluut zeker van zijn dat de tegels tegen een stootje kunnen. Als je reguliere Portugese cementtegels niet op de juiste manier impregneert, zullen ze sneller beschadigen. Indien je voor keramische cementtegels kiest, loop je dit risico niet. De tegels zijn hierdoor ook zeer geschikt als je ze zelf wilt leggen.

Verschillende keramische cementtegels

Keramische cementtegels heb je in ontzettend veel verschillende stijlen. Of je nou een liefhebber bent van oude Portugese tegels of graag een modernere uitstraling wilt, er is altijd wel een keramische tegel die goed bij je past. In onze collectie kun je uit verschillende kleuren en patronen kiezen. Doordat je een ruime keuze hebt, tref je hier altijd tegels aan die goed bij je woning passen en op je wensen aansluiten. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Dan is het een goed idee om je in onze collectie te verdiepen. Je kunt er ook voor kiezen om contact op te nemen met onze specialisten. Bij Ryan’s geven we je graag het persoonlijke advies dat je nodig hebt.

 

Behalve keramische tegels bieden we bij Ryan’s overigens nog veel meer tegels aan. Zo kun je in onze showroom bijvoorbeeld ook échte Portugese cementtegels bestellen. Heb je liever tegels met een vintage look en een warme uitstraling? In dit geval bieden we ook Marokkaanse tegels aan. Houd er wel rekening mee dat Marokkaanse tegels minder geschikt zijn voor in de badkamer. Voor ruimtes zoals de badkamer zijn vooral Portugese en keramische tegels zeer geschikt.

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om te bepalen welke keramische cementtegels het beste bij je passen? In dit geval is het geen slecht idee om contact met ons op te nemen. Als dé tegelspecialist van Nederland zijn wij bekend met alle verschillende mogelijkheden, waardoor we je perfect kunnen adviseren. Bovendien weten wij goed met wat voor tegels je het gewenste resultaat kunt bereiken. Ook als je graag meer wilt weten over het leggen van de tegels, staan we bij Ryan’s voor je klaar. Twijfel er dus niet over om contact met ons op te nemen, het maken van een keuze wordt zo een stuk eenvoudiger.