al ruim 25 jaar
€ 0
oude cementtegels
Antieke cementtegels

Antieke cementtegels

Als je op zoek bent naar echte sfeermakers voor in je woning, dan is het een goed idee om ook eens naar onze antieke cementtegels te kijken. Zij maken net als al onze andere tegels en natuurstenen het verschil. Ze zorgen voor sfeer, ze zijn duurzaam en zijn geschikt voor elke ruimte. Maak dus het verschil met antieke cementtegels. Deze tegels zijn in tientallen verschillende kleuren te verkrijgen. Bovendien kun je ook uit diverse patronen kiezen.

 

De tegels zijn volledig met de hand gemaakt

Voor de goede orde, ook Portugese, Marokkaanse en Spaanse cementtegels rekenen wij onder antieke cementtegels, tegels die voor de volle honderd procent met de hand gemaakt zijn. Bovendien worden bij de productie van de antieke cementtegels alleen de beste materialen gebruikt. Waar je ze ook toepast, overal bieden ze een natuurlijke uitstraling.

 

Op de oude manier gieten, persen en drogen

Antieke cementtegels zijn het resultaat van het op de oude manier gieten, persen en drogen van cementtegels. Het resultaat is altijd verrassend, verrassend mooi vooral. Ons aanbod antieke cementtegels is daarnaast ook gewoon functioneel en ze kunnen prima tegen een stootje. Er zijn mensen die zeggen dat deze antieke cementtegels eigenlijk te mooi zijn om overheen te lopen, en daar hebben ze vaak een punt. Echter, kunnen onze tegels dit zeker aan en hoef je ze dus niet te besparen. Integendeel; met antieke cementtegels koop je niet alleen heel mooie, maar ook zeer solide cementtegels.

 

Het leggen van deze tegels is specialistisch werk

Als je investeert in een fraaie vloer, is het doorgaans ook een goed idee om een expert in te huren voor het leggen van de tegels. Alleen dan krijg je het beste effect en alleen dan weet je zeker dat de tegels op de best denkbare wijze gelegd worden. Het leggen van antieke cementtegels is specialistisch werk. Wij brengen je graag in contact met vakmensen die dit vak goed beheersen. Behalve antiek cementsteen vind je bij ons nog veel meer aan tegels en natuurstenen die het verschil maken en voor een unieke sfeer zorgen. We bieden royale keuze uit tegels, gietijzeren radiatoren, badkamers en sanitair, natuursteen, schakelmateriaal en verlichting van toen aan. Met onze producten maak je elk huis af en net even mooier.