al ruim 25 jaar
€ 0
leggen
Cementtegels leggen

Cementtegels leggen

Bij Ryan’s hebben we veel verschillende cementtegels. Vrijwel iedereen is in staat om passende tegels in onze collectie te vinden. Als we vol trots praten over ons aanbod cementtegels, dan rekenen we ook onze Portugese, Marokkaanse en Spaanse tegels daarbij. Overeenkomst tussen alle cementtegels die we bieden is dat ze allemaal duurzaam zijn en volledig met de hand gemaakt zijn. Nog een overeenkomst is dat ze allemaal met alleen de beste natuurlijke materialen gemaakt worden. Het is overigens verstandig niet zelf cementtegels te leggen, laat dit liever aan de professional over.

 

Cementtegels hebben een natuurlijke uitstraling en staan echt overal even goed

Groot voordeel van cementtegels is de veelzijdigheid, want je legt ze overal neer en ze staan ook overal even goed. Het zijn bovendien stenen met heerlijke kleuren en altijd een natuurlijke uitstraling. De charme van onze tegels is zeker ook gelegen in het feit dat ze nog op de oude manier gemaakt worden, dus met de oude (en beste) manier van gieten, persen en drogen. Iedere keer komt het eindresultaat er weer prachtig uit te zien. Niet zelden geven gebruikers van cementtegels aan telkens weer naar de grond te kijken als ze over de vloer lopen. De cementtegels blijven namelijk steeds de moeite van het bekijken waard.

 

Afwijkende maten

We bieden een prachtig aanbod cementtegels, met name in de maten 20x20 centimeter en 14x14 centimeter. Daarbij bieden we hoeken, plinten en lijnen in leuke kleuren en prachtige patronen. Op aanvraag zijn afwijkende maten eventueel een optie. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers als je er zeker van wilt zijn dat de gewenste maten geleverd kunnen worden.

 

Cementtegels leggen: een klus voor professionals

Zoek dus naar de voor jouw huis ideale combinatie van cementtegels en vraag naar de mogelijkheden die er zijn voor het leggen van de cementtegels. Wij hebben een breed netwerk van vakmensen die als geen ander in staat zijn om je cementtegels te leggen, en dat uiteraard op de best denkbare wijze, een manier die recht doet aan de cementtegels. Cementtegels leggen is namelijk een vak apart en het zou zonde zijn als de vloer niet optimaal uit de verf komt omdat het cementtegels leggen niet op de juiste manier is gebeurd.