al ruim 25 jaar
€ 0
Zeshoektegels met drie tinten grijs  van OSMUNDA
Marokkaanse cementtegels

Marokkaanse cementtegels

Binnen ons royale aanbod aan cementtegels, bekleden de Marokkaanse cementtegels een speciale plaats. Het zijn unieke tegels met een geheel eigen karakter. Je hebt bij ons de keuze uit tientallen verschillende tegels. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit diverse patronen en kleuren.

 

Altijd een unieke uitstraling

Speciaal binnen ons royale aanbod aan tegels, zijn de Marokkaanse cementtegels. Deze tegels worden op geheel eigen wijze gemaakt. Zo worden de kleurvlakken gevormd uit gemalen marmer, gecombineerd met kleurstof. Dit maakt dat Marokkaanse cementtegels altijd een unieke en schitterende uitstraling hebben.

 

Met deze tegels haal je sfeer in huis

De vloer krijgt door middel van deze tegels een zekere matheid, waardoor die nog strakker lijkt en geen reflecties heeft. Uiteraard bieden wij de Marokkaanse cementtegels in diverse kleuren aan. Hierdoor is er voor ieder interieur wel een geschikte tegel te vinden. Ga ook zeker na welke professionals de Marokkaanse cementtegels voor je kunnen leggen. Een dergelijke fraaie vloer verdient het gewoon om op de enige juiste wijze gelegd te worden.

 

Vraag ons naar professionals voor het leggen van de tegels

Wij hebben een breed netwerk met professionals die de klus voor je kunnen klaren. Maak er gebruik van! In onze tegelshowroom zie je hoe Marokkaanse cementtegels een unieke vloer vormen met een geheel eigen karakter en uitstraling. Met deze cementtegels haal je sfeer in huis. Unieke sfeer, volledig conform jouw wensen en eisen.

 

Vergeet ook de rest van onze collectie niet

Vergeet niet om ook een blik op de rest van onze collectie te werpen, want ook dat is zeer de moeite waard. We durven best te zeggen dat we een van de mooiste tegel- en natuursteencollecties van ons land aanbieden. Bij ons vind je alleen de mooiste wand- en vloertegels voor de badkamer, wc, entree of voor in de keuken bijvoorbeeld, zoals we ook alleen de mooiste plavuizen en terrastegels aanbieden. Bij ons vind je tegels om te wonen, koken en baden. Voor iedere ruimte hebben wij wel een geschikte tegel in huis, maar ook cementtegels voor buiten kun je in onze winkel bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld ook Portugese cementtegels kiezen. Bij ons kies je voor tegels die volledig aansluiten bij jouw persoonlijkheid. En het zou goed kunnen dat dit in jouw geval Marokkaanse cementtegels zijn.