al ruim 25 jaar
€ 0
Cementtegels zeshoek in zwart en grijstinten  OSMUNDA
Cementtegels keuken

Cementtegels keuken

Ben je op zoek naar cementtegels voor in de keuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want op het gebied van vloer- en wandtegels zijn we echt uniek. Nergens anders vind je stenen die ruimtes zo mooi een geheel eigen karakter kunnen geven en bovendien ook nog gewoon heel functioneel zijn. In het aanbod van cementtegels voor in de keuken, is de Portugese tegel een hele bijzondere. Vergeet echter niet om ook de rest van onze collectie goed te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor Marokkaanse cementtegels bij ons terecht.

 

De keuzemogelijkheden zijn echt indrukwekkend

Ze zijn oud, maar zeker niet ouderwets, de Portugese tegels waarvan je kinderen zullen zeggen dat ‘oma die ook in de keuken had’. Het feit dat de kinderen dit nog weten, zegt alles over het unieke van deze cementtegels voor in de keuken. Het is ze bijgebleven, het is ze opgevallen en dat is iets wat je door deze cementtegels voor in de keuken altijd weer bewerkstelligt. In tegenstelling tot oma heb je nu echter veel meer te kiezen; wil je zwart-wit of toch liever kleur, zoals deze unieke cementtegels er ook in diverse maten en motieven zijn. Wil je vierkant of hexagonaal? Het kan namelijk allemaal. Cementtegels in de keuken moeten overigens wel meer zijn dan alleen een lust voor het oog. Maar wees gerust: dit zijn onze tegels zeker.

 

Vuil en vocht maken geen kans

Cementtegels voor in de keuken worden doorgaans geïmpregneerd. Op deze manier dringt er geen vuil of vocht de tegel binnen. Verder houd je deze tegels prima schoon met een dweil en een klein beetje (voedende) zeep. Behalve tegels voor op de vloer, heb je bij ons ook keuze uit veel verschillende cementtegels keuken voor aan de wand, en ook daar kun je uit de voeten met Portugese cementtegels. Maar check in dat kader ook de andere opties die we aanbieden.

 

Laat de vloer bij voorkeur door een vakman leggen

Vraag onze medewerkers om advies en de mogelijkheid om de vloer in de keuken te laten leggen. Want de vloer in je keuken moet strak gelegd worden uiteraard. Wij beschikken over een breed netwerk aan specialisten die de vloer op uitstekende wijze in je keuken kunnen leggen. Vraag ons gerust door wie jij je tegels het beste kunt laten leggen.