€ 0
Marokkaanse zelliges

Zelliges

 

Marokkaanse wandtegels, authentieke zelliges

Zelliges

 

Zelliges zijn handgemaakte Marokkaanse wandtegels. Wij hebben ze in de maat 10x10cm. voor je. Juist omdat het gehele proces handwerk is, zit er veel nuance in de kleurstelling. Handgevormd, handgeglazuurd en handgekapt, dat is wat je mag verwachten van deze tegels. Hieronder kun je de acht stappen zien van het productieproces. Zo zie je hoe ambachtelijk tegelwerk tot stand komt. Als puur al bestaat in het tegelvak komen we er met de Zelliges het dichtst bij. Deze Marokkanse tegels moet je echt zelf komen bekijken in onze showroom. Kom naar Laag-Keppel en ervaar met eigen ogen (en vingers!) hoe mooi en uniek deze wandtegels zijn!
 

Marokkaanse tegels met karakter

 

Het oppervlak van Zelliges is heel bijzonder. Door het authentieke handwerk waarmee ze gemaakt zijn, kun je rekenen op unieke exemplaren. Elke tegel is net even iets anders dan de volgende. Dat zorgt voor een wand met karakter. Weet je al waar je deze Marokkaanse tegels gaat toepassen? In de keuken en in de badkamer kunnen ze heel wat toevoegen aan het interieur. Maar als je andere ideeën hebt, dan horen we dat natuurlijk graag. Of vraag naar onze ervaringen met de Marokkaanse tegels. Misschien kom je nog wel op geniale ideeën doordat we samen brainstormen over de mogelijkheden.

 

Stel je vragen aan ons

 

Je wilt vast weten hoe je deze tegels het beste kunt combineren. Of hoe je ze aan de wand moet maken zodat ze tientallen jaren blijven zitten. Wij hebben de antwoorden die je zoekt. Doordat we al jaren actief zijn in het vak, weten we alles van alle onderdelen. Dus ook hoe je het optimale uit je prachtige Marokkaanse tegels haalt. Kom naar onze showroom in Laag-Keppel en we vertellen je er alles over. Tot gauw!

 

Het productieproces van zelliges in 8 stappen

 

 

Ryan's wandtegels Marokkaanse Zelliges bij Ryan's in Laag-Keppel
Ryan's wandtegels Marokkaanse Zelliges bij Ryan's in Laag-Keppel