al ruim 25 jaar
€ 0
Windsor beeldmateriaal mei 2007 34

Windsor Bathrooms

badmeubelen

Windsor Bathrooms uit Friesland en Ryan’s zijn al jaren partners. We hebben namelijk dezelfde hoogstaande kwaliteit in gedachten bij alles wat we onze klanten bieden. Daarom passen we zo goed bij elkaar. De wastafelmeubelen die Windsor in eigen beheer maakt, de Windsor-Line, staan garant voor puur ambacht en een prachtige kwaliteit. Deze badmeubelen zijn gemaakt van massieve en hoogwaardige houtsoorten. Door massief hout te gebruiken, kun je rekenen op duurzaamheid, robuustheid en verfijndheid. Wat wil je nog meer voor je badkamer?

 

Handgeschilderd

 

Kwaliteit en een lange levensduur zijn dan ook evident voor zulke robuuste meubelen. De toegepaste scharnieren zijn van Blum en voorzien van het cliptopsysteem. Alle badmeubels worden met de hand geschilderd, waardoor een mooie diepe kleurdekking verkregen wordt. Precies waar je naar op zoek bent: een badmeubel van topkwaliteit waar aandacht aan besteed is.

 

Maatwerk

 

Wil je liever iets dat helemaal op jouw wensen en eisen is gemaakt en geen standaardversie? Dat kan. Daarvoor biedt de Windsor-line de mogelijkheid maatwerk te leveren. Je bent dus niet gebonden aan de vermelde maatvoering zoals omschreven in de brochure. Dat geldt ook voor de kleurstelling. Iedere RAL-kleur (metallic en parelmoer uitgezonderd) is mogelijk.

 

Dus ben je op zoek naar een puik wastafelmeubel in iedere gewenste maat, kleur en uitvoering? Samen met onze meubelmaker maken wij een badkamermeubel dat past in jouw badkamerontwerp en natuurlijk in jullie badkamersfeer.

 

Totaalplaatje

 

Er is meer te vinden in je badkamer dan alleen het badmeubel. Ook voor kranen, baden, radiatoren, sanitair en badkamer accessoires is Windsor Bathrooms daarom een uitstekend merk. Je kunt hiermee een totaalplaatje maken van je ruimte, zodat je niet overal op zoek hoeft naar de juiste producten. Een bezoek aan de showroom van Ryan's in Laag-Keppel is genoeg om alles te vinden. Laat ons je inspireren en bekijk met eigen ogen onze prachtige collectie!