al ruim 25 jaar
€ 0
VH_Bad-2 FINAL

Van Heck Badkamers

Van Heck Badkamers

Vanaf het begin van Ryan's hebben we Van Heck Badkamers (destijds Heritage Bathrooms) als zeer welkome aanvulling op ons sanitair assortiment. Het is de best betaalbare variant van landelijk sanitair binnen ons bedrijf zou je kunnen zeggen. Vanzelfsprekend is deze collectie iets minder uitgebreid. Dat geld ook voor de afwerking. Als je bijvoorbeeld het wastafelmeubel vergelijkt met andere aanbieders dan zie je dat Van Heck badkamers iets minder uitgebreid is maar de prijs-kwaliteitverhouding is ronduit goed. Als je kiest voor Van Heck Badkamers dan kies je voor fraai, kwalitatief netjes en betaalbaar tegelijk. Inderdaad, wat wil je nog meer? Dit merk maakt landelijke badkamers voor iedereen toegankelijk door verfrissend te mixen met authentieke, moderne en landelijke elementen. En zoals aangegeven voor een nette prijs.

 

Verwacht hoogstaande kwaliteit

 

Landelijke badkamers hebben vaak een regendouche, mooie wastafelkranen, spiegels en sanitair. Het zijn allemaal dingen die Van Heck Badkamers ook biedt. Precies die kwaliteit die je mag verwachten van je nieuwe Van Heck badkamer. Dat is de reden dat we destijds bij Ryan's dit merk hebben opgenomen in ons assortiment. Omdat we het kunnen waarderen dat een fabrikant de moeite doet om voor zijn klant dat stapje extra te zetten in design en prijs. Net zoals jij dat waardeert. Je bent immers altijd op zoek naar een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor alles wat je koopt, maar ook zeker voor je badkamer. Daar helpen Ryan's en Van Heck badkamers je mee. Zonder dat je de hoofdprijs betaalt kies je een kant en klare badkamerinrichting van passende kwaliteit, die ook nog eens jaren meegaat.

 

Ervaar het zelf in onze showroom

 

Landelijk kan dus ook gewoon heel mooi en betaalbaar zijn. Ben je al benieuwd geworden naar dit assortiment? Dan ben je van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Laag-Keppel. Daar kun je op je gemak langs diverse voorbeelden lopen om te bepalen wat bij je past. Wij staan voor je klaar voor advies en beantwoorden je vragen met plezier. Je kunt ook hieronder de brochure van Van Heck Badkamers downloaden om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden. We zien je graag snel in onze showroom voor een inspirerende kennismaking!