al ruim 25 jaar
€ 0
Ryan's showroom buiten 2016

Onze nieuwe Ryan’s site

Onze nieuwe Ryan’s site is gebaseerd op toen

 

In Hummelo, een dorp grenzend aan Laag-Keppel, is Hotel Café Restaurant De Gouden Karper gevestigd. Ik durf rustig te zeggen dat dit een begrip is in Nederland. Je moet weten dat de Gouden Karper dateert uit midden 19e eeuw en dat verschillende generaties aldaar de scepter hebben gezwaaid. De gouden karper is zo’n etablissement waar je in het café nog persen op de tafeltjes hebt liggen. Ik heb daar geleerd dat alles weliswaar de sfeer uitademt alsof er niets is aangepast maar dat het een modern bedrijf betreft.

 

Enige tijd geleden is het voor-café verbouwd. Werkelijk alles is onder handen genomen en geloof me, er is verschrikkelijk veel geld geïnvesteerd om niets aan dat sfeertje en die oude uitstraling te veranderen. Kijk, dat is knap en het toont lef en dat was ook precies mijn insteek met de nieuwe internetsite van Ryan’s. Het moest een frisse en professionele site worden. Alle tools moesten erin zitten die je in 2018 mag stellen aan een internetsite met alle communicatie en interactiemogelijkheden maar… met behoud van de warmte en misschien wel met de gezellige kneuterigheid van Ryan’s. Het mocht eigenlijk niet opvallen dat we een spiksplinternieuwe site hebben gebouwd.

 

We willen met deze site niets meer dan een goede eerste indruk wekken. We willen je rondleiden door de mogelijkheden binnen tegels, natuursteen, sanitair gietijzeren radiatoren, verlichting, schakelmateriaal en dergelijke maar dan wel op z’n Ryan’s. We willen je onze identiteit laten beleven. Je ziet gelijk dat we gespecialiseerd zijn in toen. We hebben niet voor niets onze digitale winkels Verlichting van Toen en Tegels van Toen genoemd. "Toen" vertelt over het tijdsbeeld rond het begin van de twintigste eeuw. Met name de dertige jaren en de jaren 50 van de vorige eeuw zijn goed vertegenwoordigd als het over materiaal en sfeer gaat. We hebben op een paar oude vloeren na geen oude bouwmaterialen hoor. Alles is nieuw en voldoet aan de (comfort)eisen van deze tijd. Het mag, nee het moet, echter de sfeer uitstralen van toen.

 

Doe jezelf niet tekort.

Het bezoek aan onze nieuwe internetsite moet een opstapje zijn naar een persoonlijk bezoek aan Ryan’s in Laag-Keppel omdat wij denken dat het niet enkel vanuit je luie stoel kan. Voordat je gaat verbouwen moet je in Laag-Keppel zijn geweest! Daar mag je alles bij- en van denken natuurlijk maar bewijs maar dat wij ongelijk hebben. Neem die moeite. Wij hebben onze openingstijden aangepast naar jullie agenda door ook iedere zondag open te zijn. Wij zouden je graag ontmoeten. We drinken samen een kop koffie en laten je lekker met rust zodat jullie in alle rust rond kunnen snuffelen. Hulp nodig? Heel graag helpen wij je naar het beste eindresultaat.

 

Lees je deze blog en valt je iets op wat vragen oproept? Ik hoor graag en sta open voor jouw reactie; info@ryans.nl.