al ruim 25 jaar
€ 0
Ryan's Laag Keppel grote JPEG-130 (Middel)

Ryan's 25 jaar

Ryan_s_2500_pix_bij_150_DPI_8

25 jaar Ryan’s

In de maand juli ’21 vierden we ons 25 jarig bestaan. Een zilveren jubileum. Het is dus 25 jaar geleden dat Ryanne, een begin dertiger de behoefte voelde een ‘eigen’ bedrijf te beginnen. ‘Winkeltje’ te gaan spelen. Al kort daarop hebben we het gezamenlijk voortgezet. Omdat wij wilden laten zien dat badkamers juist wel heel mooi en sfeervol konden zijn. Omdat we wilden laten zien dat een betegelde ruimte absoluut niet een slachthuis hoefde te zijn. Vanmorgen betrapte ik me erop dat ik die 25 jaren de revue liet passeren. Wat waren we jong, onervaren en onverschrokken. Onze Roxanne was nog geen zes.

 

Zonder fouten kan het niet.

Natuurlijk hebben we samen talloze beginnersfouten gemaakt, alle clichés zijn waar, maar we hebben gelijk vanaf het begin de kans gekregen mooie projecten mogen maken voor mensen die geloofden in onze visie en in ons concept. Die mensen heb je nodig. Er moet je vertrouwen geschonken worden om te leren, op je bek te gaan en om te creëren. Je hebt die klanten nodig om je naam te vestigen.

 

Zonder vertrouwen lukt ’t niet

Ben jij een beelddenker? Laat me je dan een voorbeeld schetsen. Je voorstellen aan Henk en Anna. Hij een bijzonder aardige charmante kiene kerel en zij, een ontzettend lieve warme intelligente vrouw, beiden tegen hun pensioen aanlopend. We gaan ruim 20 jaar terug in de tijd. Ze hadden zich in een oud Hanzestadje een prachtig Historisch pand gekocht waaraan veel, heel feel, moest gebeuren om het weer fijn en lekker bewoonbaar te maken. Uiteindelijk kregen wij de kans samen met- en voor hen o.a. badkamer, wc, tegels en keuken te mogen verzorgen. Vanzelfsprekend allemaal maatwerk en geënt op hun specifieke persoonlijke smaak en portemonnee en (heel belangrijk) met alle respect voor het object zelf. Ook zij zijn bijna 25 jaar verder en recent verhuist naar een fraai appartement in hetzelfde Haze stadje alwaar op dit moment de laatste hand wordt gelegd aan het tegelwerk en de nieuwe badkamer. Vol trots en dankbaar wil ik daaraan toevoegen dat ze ons wederom het vertrouwen schonken hieraan bij te dragen.

 

Aardig zijn kost niets

‘Van de sfeermakers uit Laag-Keppel’ en Onze collectie maakt het verschil’’ zijn al vanaf dag één onze slagzinnen en daaraan houden we de komende jaren vast. Daaraan voegen we de ervaring, de kennis en de kunde van de afgelopen jaren toe. Ryanne en ik proberen daaraan iedere dag iets heel simpels aan toe te voegen, namelijk vriendelijkheid. Aardig en behulpzaam zijn. Voor ons is en blijft respect en een leuk persoonlijk contact het uitgangspunt. We zijn aardig omdat wij dat belangrijk vinden en omdat het niets kost. Kortom, we gaan nog even door. Gemotiveerd en met heel veel plezier.

 

Heel graag tot ziens in Laag-Keppel.