al ruim 25 jaar
€ 0
VT

VT WONEN Tegelconcept

VT WONEN Tegelconcept

 

Afgelopen maandag werd ik door een van de grotere en bekendere tegelgroothandelaren uitgenodigd een bezoek te brengen aan hun showroom. Ik ben er samen met collega Dave Blaak van tegelsvanToen.nu naar toe gegaan. Ze wilden ons confronteren met een voor hen nieuw concept, waar Ryan’s volgens hen zeer geschikt voor is; Het VT WONEN Tegelconcept.

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik helemaal niet enthousiast wordt van dit soort uitnodigingen, ga er ook bijna nooit naar toe. Het brengt ons eigenlijk nooit waar wij naar op zoek zijn. Wij proberen namelijk juist zo weinig mogelijk samen te werken met de gemiddelde Nederlandse groothandelaren in tegels, omdat ze veel te veel meegaan in de waan van de dag. Daarnaast proberen ze op iedere hoek van de straat vertegenwoordigd te zijn door gepresenteerd te worden en ze zetten bijna allemaal in op trends waardoor hun assortiment veelal geen tijdloze uitstraling kent en mede daardoor dus relatief kort wordt gevoerd. Volledig in tegenstelling tot onze kernwaarden.

 

Ryan’s, de sfeermakers uit Laag-Keppel

Als je Ryan’s googlet en je komt op de eerste pagina van onze site waarin we je welkom heten bij Ryan’s dan wordt direct kenbaar gemaakt waar wij voor staan. Er staat; …”Je hebt stad en land afgesjouwd naar bijzondere tegels maar ziet overal hetzelfde assortiment. Dan is het tijd om eens kennis te maken met Ryan’s, de sfeermakers uit Laag-Keppel. Hier ontdek je dat de wereld van tegels en natuursteen grenzeloos is, ongelooflijk veel uitgebreider en mooier èn bovenal de moeite waard is”….

 

Ryan’s, de perfectionering van het VT WONEN Tegelconcept

Maar goed, we zijn toch op de uitnodiging ingegaan en we waren zelfs iets te vroeg. De speciaal opgetrommelde barista had helaas z’n koffiemachine nog niet op temperatuur waardoor wij dus maar gelijk de confrontatie aangingen. En wat blijkt? En geloof me, zonder enige vorm van arrogantie, we kwamen een heel klein stukje Ryan’s tegen.

De vertaling van het VT WONEN Tegelconcept is sfeer, ambacht, goede kleurstelling en fraaie tegelcombinaties. Dat “doen” we bij Ryan’s al sinds onze start in ’96 en we hebben daarin inmiddels een veel breder en dieper assortiment samengesteld. Conclusie? Met gepaste trots durf ik te stellen dat Ryan’s de brede basis is van het VT WONEN Tegelconcept. Dus als jij ‘t VT WONEN Tegelsfeertje zoekt dan heb je het gevonden. Je moet dan echt naar Ryan’s in Laag-Keppel. Laat je vooral niet afschrikken door de eventuele afstand. Het is iedere kilometer waard èn onze barista is vanzelfsprekend voorbereid op jouw komst.

 

Lees je deze blog en valt je iets op wat vragen oproept? Ik hoor graag en sta open voor jouw reactie; info@ryans.nl