al ruim 25 jaar
€ 0
CC-115

Electra met een ziel

Garage stopcontact zwart bakeliet

Electra met een ziel

 

Ryan’s Schakelmateriaal-1930 hebben we het genoemd. Ik hoor je denken; elektra is toch helemaal niet jullie specialiteit. Je kunt toch geen verstand hebben van sanitair, radiatoren, tegels, natuursteen, verlichting en elektra tegelijk? Klopt, natuurlijk niet, je hebt gelijk. Electra als term veel te groot. Wij ‘doen’ enkel in Schakelmateriaal-1930, in één specifieke serie elektra dus.

 

Daarmee is eigenlijk alles gezegd . We doen niet in radiatoren maar alleen in oude- en reproducties van gietijzeren radiatoren. Niet in sanitair maar in het landelijk klassieke sanitair en niet in natuursteen maar enkel in het verouderde natuursteen. We hebben ook geen verlichtingswinkel. We hebben puur en alleen het Ebolicht assortiment en geloof me, dat is ook voldoende. Daarmee heb je de kern van Ryan’s te pakken. Het is de collectie die het Ryan’s maakt. Onze collectie maakt namelijk het verschil. juist die collectie ademt de sfeer die past een oud erkerwoninkje of een landelijk gelegen boerderijtje of een echte oude stadse woning of…. En daarvoor heb je ook elektra nodig. Het zijn uiteindelijk altijd de details die het net even afmaken, dat weet je.

 

Waarom ons elektra? Omdat het een ziel heeft. elektra met een verhaal. Omdat het die sfeer uitademt die je hoopt aan te treffen in het huis van je dromen. Omdat sommige zaken daadwerkelijk maakbaar zijn. Daarom!

 

Thomas Hoof produktgesellschaft, inderdaad ook een Duits bedrijf, heeft een assortiment samengesteld wat voorziet in alle technische wensen die je vandaag aan je elektrische installatie kunt stellen. Hun brochure laat dat heel overzichtelijk zien.

 

Moet je technisch zijn om tot een wensenlijstje te komen, voordat je tot bestelling kunt overgaan? Ik denk het niet. Er zijn eer paar eenvoudige stelregels en als je die toepast komt het goed.

 

Voor welke schakelaar moet je kiezen?

Je gebuikt een wisselschakelaar als je op twee plaatsen één lamp wilt bedienen. Twee wisselschakelaars en 1 kruisschakelaar heb je nodig als je op 3 plaatsen 1 lamp wilt bedienen en wil je heel simpel op één plek één lamp bedienen kies je ook voor een wisselschakelaar (die sluit je dan enkelpolig aan). Dat klinkt al veel spannender dan het is hoor. Wil je in groepen werken? Je wil bijvoorbeeld twee lampgroepen aansturen met één schakelaar dan kies je voor een serieschakelaar. Door één keer te draaien bedien je de eerste lampgroep. Draai je twee keer gaat de ook de tweede lampgroep aan. Een derde keer draaien zorgt dat de eerste groep weer uitgaat en draai je een vierde keer is het weer donker….simpel toch?

 

Hoe te bestellen?

Om het zo efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we daarvoor deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze webshop, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf tot tien werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Eenvoud op z’n Ryan’s.

 

Viel je iets op in mijn blog wat vragen bij je oproept? Ben je het niet of juist met me eens. Beschik jij over kennis die je graag met me deelt of wil je op welke andere manier dan ook je bijdrage leveren? Ik hoor graag van je en sta voor je open; info@ryans.nl