al ruim 25 jaar
€ 0
sale dozen nieuw

Sale a la Ryan’s

sale

Sale op z’n Ryan’s

 

Vanaf het begin van www.ryans.nl zijn we op ieder vrij moment bezig met de invulling ervan. Je hebt gelijk, dat zegt eigenlijk al genoeg. Een goede digitale winkel vraagt veel meer tijd dan een paar verloren uurtjes. Maar we hebben het gelukkig over een website niet over een webshop. Voor wand- en vloertegels hebben we al een webshop.

 

Collega Dave is meer dan druk met www.tegelsvantoen.nu en voor verlichting hebben we in november 2017 www.verlichtingvantoen.nu gelanceerd. Roxanne heeft daar een dagtaak aan. Dus parallel aan dat digitale-webshop-geweld hebben we onze stenen winkel. Het basiskamp. Daarvoor zetten Ryanne en Robbert de wekker ’s ochtends. De Ryan’s website is eigenlijk alleen een uithangbord. Om een visitekaartje bij je neerleggen. Een voorproefje op wat een bezoek moet worden. We willen je charmeren en verleiden in de auto te stappen en de moeite te nemen onze winkel te komen bezoeken.

 

Wij betalen je brandstof. Gekscherend zeggen we best vaak tegen klanten die ons bellen en informeren naar de mogelijkheden dat het iedere kilometer waard zal zijn ons te bezoeken. Dat wij de brandstof zullen betalen als ze bij binnenkomst in Laag-Keppel teleurgesteld zijn en spijt hebben van hun reis. We hebben nog nooit hoeven te betalen, dat zegt toch iets. Onze website is geen ideale wereld maar een werkelijke afspiegeling van wat je mag verwachten van ons. We maken het niet mooier, de werkelijkheid is mooier volgens velen. Dat mag ook wel als je je er al in specialiseert vanaf 1996. We zijn al meer dan twintig jaar bezig met onze hobby.

 

Volgens de internet-geleerden moet je op je site leuke en interessante aanbiedingen plaatsten. Klanten zijn immers gevoelig voor aanbiedingen, korting en acties. Maar hoe dan? Als tijdloos materiaal je specialisatie is. Als je assortiment niet over datum kan, niet uit de mode raakt omdat het nooit in de mode geweest is of omdat het eerlijke en pure materialen betreft met een dito uitstraling? Is en blijft een lastige. Toch pakken we die handschoen op. Sale op z’n Ryan’s noemen we het. Nieuwsgiering? Ga naar Sale

 

Zijn we erin geslaagd? Viel je iets op in mijn blog wat vragen bij je oproept? Ben je het niet of juist met me eens. Beschik jij over kennis die je graag met me deelt of wil je op welke andere manier dan ook je bijdrage leveren? Ik hoor graag van je en sta voor je open; info@ryans.nl.