al ruim 25 jaar
€ 0
druppa-overons.jpg

Druppa; waterfilter en waterontharder

druppa-family-2-1.png

De beste waterfilter en waterontharder in één!

Vreemd, vroeger hoorde je er eigenlijk niet zo veel over maar de laatste tijd komt ons leidingwater steeds vaker negatief in het nieuws. Steeds vaker hoor je dat er steeds meer schadelijke stoffen zoals medicijnresten, zware metalen en PFAS in ons drinkwater voorkomen. Daarnaast veroorzaakt ons leidingwater hardnekkige kalkaanslag aan onze douchedeuren, vaatwassers en koffiemachines.

 

Daarom hebben de waterfilter en waterontharder Druppa opgenomen in ons assortiment. Volgens De Nederlandse waterfabriek is de Druppa hét antwoord op de steeds slechter wordende kwaliteit van ons leidingwater. Wij vonden dat reden genoeg om zelf te testen of ze daarin gelijk hadden. Daarom hebben wij bij Ryan’s de Druppa Family laten monteren.

 

Een Druppa is een waterfilter en een waterontharder in één apparaat. Een aanmerkelijk kleiner apparaat als de waterontharder die jaren geleden bij ons is gemonteerd. Een waterontharder voorkomt hardnekkige kalkaanslag. Een Druppa doet dat ook maar ze het filtert ook alle schadelijke stoffen uit uw kraanwater. In tegenstelling tot een waterontharder gebruikt een Druppa geen zout, spoelwater en stroom. De klassieke waterontharder met hars en zoutregeneratie verwijdert kalk en past zelfs in menig meterkast. De Druppa past daar bijna altijd.

 

Installeer ‘m zelf of laat de Druppa installeren door vakmensen. Met Druppa geniet u van veilig, zuiver en ecologisch verantwoord drinkwater.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Voordelen waterontharder en -filter

Minder schadelijke stoffen in het drinkwater

Een Druppa filtert schadelijke stoffen zoals medicijnresten, chemicaliën, PFAS en zware metalen uit het drinkwater en maakt daarbij geen gebruik van zout, spoelwater of elektriciteit.

 

Drinkwater smaakt lekkerder.

Door het wegfilteren van bepaalde stoffen wordt het water direct gezuiverd. Proef je gelijk. Het drinkwater is dus niet alleen gezuiverd maar het smaakt het ook een stuk frisser.

 

Helpt kalkaanslag voorkomen

Kalkaanslag is verleden tijd wat resulteerd in een langere levensduur van je apparatuur. Het zorgt ervoor dat je kalkaanslag eenvoudig kunt verwijderen met een natte doek.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Veel duurzamer door middel van een filter

Plastic soep is een term die we nog niet zo lang kennen maar waar we allemaal wel van geschroken zijn. En eerlijk is eerlijk, mensen kiezen steeds vaker voor drinkwater uit (plastic)flessen. Dat is toch gek! Al die transportbewegingen en al die verpakking die nodig is om te voldoen in de waterconsumptie. Dat is in Nederland helemaal niet nopdig. Ons drinkwater is relatief gezien een van de schoonste varianten in de wereld.

 

Met een Druppa maak je dus het verschil. Een Druppa filtert op ecologisch verantwoorde manieren het leidingwater. Het Druppa filter is namelijk gebaseerd op geperst actiefkool van kokosschalen met een speciale coating. Daardoor heeft deze waterontharder geen zout, stroom of spoelwater nodig om het drinkwater te filteren.

 

Bijkomend voordeel is dat Druppa Polyfosfaat, ook wel Polyfosfor genoemd toegevoegd aan het water. Dit mineraal bindt met calcium en magnesium ionen waardoor micro kristallen ontstaan. En dat zorgt ervoor dat kalkaanslag verleden tijd wordt. Zachter water zorgt er op haar beurt weer voor een zachte waterbeleving én dat heeft weer een zachtere huid (en haar) tot gevolg.

 

Druppa is eenvoudig te installeren

Een Druppa bestaat uit simpele componenten en wordt geleverd met twee waterslangen en koppelingen. Een handige doe-het-zelver kan dit zonder problemen zelf installeren. Juist ook omdat een Druppa geen elektriciteit of afvoer nodig heeft. Ben jij niet zo handig of vind je het een beter plan de montage ervan uit te besteden? Geen probleem. Erkende installateurs monteren een Druppa met plezier bij jullie thuis (en op de zaak natuurlijk).

 

Ontdek de mogelijkheden