al ruim 25 jaar
€ 0
Sunshower, round_hero_ir_lijn

Sunshower

Sunshower, round_hero_ir_lijn

Sunshower

 

Licht voor warmte en weerstand

 

Het mooiste van ons vak als adviseur in tegels- en sanitair zijn de mensen. Al die individuen maken het ongelofelijk interessant. Omdat we het al zo veel jaren doen zien we klanten en hun wensen ook veranderen. Klanten die zo’n 20 jaren geleden een badkamer bij ons kochten zien we nu druppelsgewijs weer terug voor een meer levensloopbestendige variant of voor een volledig nieuwe badkamer in een appartement.

 

Wat opvalt is de behoefte meer en beter in onszelf te willen investeren nu we ouder worden. Lag 20 jaar geleden de essentie op sfeer en stijl, nu spelen naast stijl en sfeer ook zaken als gemak, duurzaamheid, gezondheid en fitheid een rol, vandaar dat we de Sunshower hebben geïntegreerd.

 

Maak niet de denkfout dat een sunshower een ingebouwde zonnebank in een douchemuurtje is. Het is alles behalve dat.

 

Een sunshower combineert eigenlijk drie zaken die je het gevoel geven van weldaad.

Zonlicht heeft een positief effect op je welzijn, energieniveau en slaapritme. Het resultaat: meer vitaliteit én een beter slaapritme.

 

Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het herstelt pijnlijke spieren en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.

 

Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem.

 

Sunshower laat zich charmant integreren in een badkamer. Het heeft voor elke badkamer een passend model. En omdat ze zowel inbouw- als opbouwvarianten aanbieden, is er voor iedere ruimte een geschikte sunshower.

 

Te veel zonlicht is niet goed voor je, maar te weinig zonlicht is ook ongezond.

 

De dosering voor veilig UV-licht verschilt overigens per huidtype. Door de lage en veilige dosering van een Sunshower, is het geschikt voor bijna ieder huidtype. Officieel wordt dat als volgt uitgedrukt. Het is geschikt voor huidtype 2 tot en met 6. Dat betekend dat enkel de persoon met huidtype 1. Huidtype 1 staat voor verbrandt altijd en wordt niet bruin. Deze mensen hebben een heel lichte huid en vaak rood of lichtblond haar. Ze hebben vaak sproetjes in het gezicht, hals en onderarmen. Voor hen wordt de Sunshower, ondanks de lage en veilige dosering afgeraden.

 

Zomaar een paar redenen waarom het je interesse zou moeten prikkelen:

1. Infrarood stralen verwarmen je spieren waardoor je bloedcirculatie verbetert. Dit stimuleert de zuurstofaanvoer en afvalstoffenafvoer. De warmte van infrarood vermindert daarnaast spierspanning en spierpijn én maakt je lichaam flexibeler. Niet voor niets wordt Infrarood ingezet in topsport.

2. Infrarood licht is voor ons oog misschien onzichtbaar, de werking van infrarood verwarming is onmiskenbaar. Spieren en gewrichten ontspannen waardoor pijnklachten verminderen. Kortom een weldaad voor spier en gewricht ofwel een intense ontspanning.

3. UV-licht helpt bij chronische huidklachten, zoals psoriasis, eczeem, vitiligo en zonneallergie.

4. Licht speelt een centrale rol bij gezondheid en vitaliteit. In de zomer kun je vaak meer aan en ben je vrolijker dan in de in de winterperiode waarin je vaker last kunt hebben van een (winter)dip. Licht geeft energie en kan klachten verminderen of op z’n minst verzachten en verlichten.

 

Verdiep je eens in de mogelijkheden.

 

Wij hebben een showroombadkamer gebouwd, geheel in privé sfeer waar je de sunshower met alle plezier mag komen testen. Wees welkom bij Ryan’s in Laag-Keppel.

 

Want, voordat je gaat verbouwen moet je in Laag-Keppel zijn geweest.