al ruim 25 jaar
€ 0
Gietijzeren radiator

Gietijzer radiator vermogen

Classic Comfort Radiatoren Gietijzer

Gietijzer radiator vermogen

Vroeger waren veel woningen van gietijzeren radiatoren voorzien. Die gietijzeren radiator is tegenwoordig misschien minder vertegenwoordigd maar niet minder populair. Niet voor niets kiezen ook vandaag klanten heel bewust voor deze nostalgische gietijzeren warmtemakers. Gietijzeren radiatoren zijn voor velen namelijk een herinnering aan vroeger. Aan kwaliteit, aan authenticiteit. Aan pure uitstralingen en dat is ook heel begrijpelijk. Wat is nou lekkerder dan de stralingswarmte van de zon of van een houtkacheltje. Want daar is het direct mee te vergelijken.

 

Bovendien zijn er ook veel mensen die de looks van een vintage radiator gewoon erg mooi vinden. Dit is helemaal niet zo gek, want terwijl de radiatoren van nu vaak maar saai en kaal zijn, is dit bij een radiator van gietijzer heel anders. Daarmee haal je een decorstuk in huis. Ben jij een echte liefhebber van deze radiatoren? Dan kun je bij Ryan’s in Laag-Keppel je hart ophalen. Bij ons kun je een gietijzer radiator met voldoende vermogen samenstellen en bestellen. Hoe groter de ruimte (uitgedrukt in het aantal kubieke meters), hoe groter het gietijzer radiator vermogen dient te zijn. Doordat wij verschillende radiatoren aanbieden, zowel antieke als reproducties, vind je in onze winkel altijd wel een radiator met het juiste vermogen in precies de juiste uitstraling voor de te verwarmen ruimte in kwestie bij jullie thuis of op de zaak.

 

Welk gietijzer radiator vermogen heb jij nodig?

Vind je het lastig om te bepalen welk vermogen jij precies nodig hebt? in dit geval is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij berekenen samen met jou welke radiator in jouw geval het meest geschikt is. Zo kun jij er zeker van zijn dat je woning goed verwarmd wordt nadat de radiatoren geplaatst zijn. Overigens denken we vervolgens ook graag met je mee over jullie andere inrichting-vraagstukken want Ryan’s is meer dan gietijzeren radiatoren alleen. Wij assisteren je namelijk ook graag met onze tegels en natuursteen, met ons 1930-schakelmateriaal of met onze landelijke badkamers. Verschillende woonproducten waarmee je jouw woning nóg sfeervoller kunt maken. We zijn niet voor niets de sfeermakers uit Laag-Keppel.

 

Wat zijn de voordelen van een gietijzeren radiator?

Een gietijzeren radiator heeft dus een prachtige uitstraling. Toch is dit niet de enige reden om voor een radiator van gietijzer te kiezen. Zo maken deze radiatoren bijvoorbeeld ook geen lawaai. Een andere reden om voor deze radiatoren te kiezen, is dat ze de warmte erg gelijkmatig verspreiden. Hierdoor zijn er relatief weinig radiatoren nodig om je woning goed te verwarmen. De gietijzeren radiatoren van tegenwoordig zijn qua uitstraling gelijk aan die van vroeger en technisch zijn net zo goed. Het is dus helemaal geen slecht idee om een antieke radiator of radiator met vintage look (onze Rococo) aan te schaffen.