al ruim 25 jaar
€ 0
Gietijzeren radiator model Triton

Gietijzeren radiator prijs

Gietijzeren radiator model St. Louis.

Gietijzeren radiator prijs.

Wat betaal je nou eigenlijk voor ...uitstekende kwaliteit, pure stralingswarmte en een heel fraaie authentieke uitstraling? Want dat is wat gietijzeren radiatoren je te bieden hebben. Hoewel het gros van alle antieke gietijzeren radiatoren al meer dan honderd jaar geleden gemaakt werden, voldoen ze tot op de dag van vandaag aan alle gestelde normen en eisen. Maar wat kosten ze dan? Ofwel wat is de gietijzeren radiatoren prijs?

 

Belangrijk is dat je weet dat er 4 factoren een rol spelen voor het bepalen van de gietijzeren radiatoren prijs. Mede van belang zijn namelijk:

  • Je warmtevraag (hoe groot moet je radiator zijn voor de ruimte waarin –ie staat).
  • Wordt het een antieke of een reproductie.
  • Welk model bijpassende radiatorkranen bestel je erbij.
  • Transport.

 

 

Uiteraard hebben we ook bijpassende kranen beschikbaar voor onze Gietijzeren radiatoren. Die prijs moet je eraan toevoegen om een eerlijk beeld te krijgen van je investering.

 

Wij hebben onze radiatoren geprijsd per lid.

Onze 96 cm. hoge 3-koloms antieke modellen kosten gemiddeld zo’n € 110,- per lid en ons nieuw gegoten replica model, onze Rococo is ook geprijsd per lid. Alleen spelen daar hoogte van het lid en of het een 2, of 3 koloms betreft een rol.

 

Plan een afspraak en laat je bijpraten door de specialist.

 

Wist je trouwens dat:

  • Gietijzeren radiatoren niet lawaaiig zijn tijdens het proces van opwarmen en afkoelen en dat je dat best als extra wooncomfort mag bestempelen.
  • Gietijzeren radiatoren opmerkelijk hoge warmteafgifte hebben bij lagere temperaturen.
  • Gietijzeren radiatoren passen in echt elk interieur.

 

Zowel de replica uitvoeringen als onze zeven authentieke, antieke modellen passen in elk interieur, dus niet alleen in een klassiek interieur, maar ook als je meer van het moderne bent. Alle gietijzeren radiatoren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Onze antieke modellen zijn eigenlijk allemaal ca, 96 cm. hoog en in 3-koloms uitvoering. Onze replica’s (ons model Rococo) bieden we in zowel 2 als 3-koloms-uitvoering en in vier verschillende hoogtes.

 

Gietijzeren radiatoren antiek:

We blijven overigens de markt verkennen als het gaat om de authentieke gietijzeren radiatoren, iets dat we voornamelijk in Amerika doen. Controleer dus regelmatig of we weer een nieuw model ontdekt hebben.

 

Gietijzeren radiatoren nieuw:

Ga jij juist voor een antieke, authentieke gietijzeren radiatoren of prefereer jij gietijzeren radiatoren die nieuw zijn, de replica’s dus. Het Rococo model. Hoe dan ook; bij ons vind je zowel de authentieke gietijzeren radiatoren als de nieuwe uitvoering. Wat beide producten vooral met elkaar gemeen hebben is de meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Radiatoren van gietijzer zijn vooral geliefd vanwege de warme uitstraling, maar brengen daarnaast ook veel andere voordelen met zich mee.