al ruim 25 jaar
€ 0
023-geberit-aquaclean-sela-mat-icon-with-person-2-big-size-16-9

De DoucheWC.

023-geberit-aquaclean-sela-mat-icon-with-person-2-big-size-16-9

De DoucheWC.

 

Dichtbij ons mooie Nederland, in bijvoorbeeld landen als Spanje en Italië vinden ze het heel normaal. Daar gebruiken ze na hun toiletbezoek het bidet of hebben ze een kleine douchekraan naast het wc hangen. Reinigen ze hun billen met water. Zoveel logischer.

 

Heb jij je ooit afgevraagd waarom wij alleen papier gebruiken na het toiletbezoek terwijl we bij al het andere water gebruiken als we iets willen schoonmaken? In nederland heeft het bidet nooit terrein gewonnen. Het aantal badkamers waar naast een wc een bidet gemonteerd werd ligt echt ver onder de 5%. We zijn het niet gewoon. Eigenlijk is dat best gek, vind je niet?

 

Wij leren onze kinderen hun billen af te vegen met papier. Zonder water. Sommigen hebben naast het wc-papier een vochtig doekje maar dat wordt niet echt gepromoot omdat dat niet in het riool terecht mag komen aangezien het lastig- of slecht afbreekbaar is. En natuurlijk wassen we onze handen na het toiletgebruik met water. Zou het dan niet frisser, hygiënischer en zachter zijn om ook onze billen te wassen nadien? Met één druk op de knop reinigen de douchewc’s met een zachte warme douchestraal jouw billen. Net zo schoon als je handen wassen nadien.

 

Water is de schoonste en zachtste manier om onze huid te reinigen zonder irritatie te veroorzaken. Voor onze gevoelige intieme zones is vooral gebruik van water belangrijk en onmisbaar.

 

Natuurlijk leidt dat tot meer discussie over onze badkamerroutine. Door de ontwikkeling van nieuwe technologieën wordt een zachte, hygiënische en optimale reiniging gegarandeerd.

 

De meeste grote sanitair fabrikanten hebben een alternatief voor het gebruik van wc papier. Ryan’s heeft gekozen voor Geberit Aquaclean, de doucheWC. Omdat wij de productontwikkeling en de kwaliteit van het Zwitserse Geberit toonaangevend vinden. Zij hebben volgens ons de beste DoucheWC wc die jou met water reinigt. Geberit voor de frisse bibs. Niets reinigt beter dan water.

 

Zou jij je auto schoonmaken met alleen wat droog papier? Wat zou je gebruiken om je vaat te reinigen? De vraag stellen is ‘m beantwoorden. Het geeft aan hoe belangrijk water is bij de schoonmaak.

 

Het reinigen met water na een toiletbezoek is de afgelopen jaren flink toegenomen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Geberit AquaClean Mera Comfort. Het meest uitgebreide model van Geberit. Je mag stellen dat deze het meest luxe douchewc’s is van dit moment. Mooie kwaliteit, Fraai design, perfect in te stellen sproeikracht, droogfunctie en meer. Een lady-shower bijvoorbeeld, de mogelijkheid de bril van de wc te verwarmen maar ook geurafzuiging en een automatisch te openen en te sluiten deksel. Nachtverlichting valt ook onder de mogelijkheden.

 

Natuurlijk is de investering in een doucheWC hoger. En natuurlijk is het niet voor iedereen interessant alle opties te willen hebben. Er zijn daarom verschillende modellen welke voorzien zijn van verschillende opties. Waar uiteindelijk je voorkeur naar uit zal gaan is nu nog een vraag maar het antwoord kunnen we vrij eenvoudig destilleren samen.

 

Geberit heeft verschillende modellen gemaakt met verschillende optiepakketten. Het meest recente model is de Alba. De Alba is gelijker tijd ook het meest sympathiek geprijsd en al zeer compleet.

 

De DoucheWC Alba is voorzien van de volgende kenmerken:

 • Warmwater douche
 • Anale douche met WhirlSpray-douchetechnologie
 • In te stellen douchestraalsterkte
 • In te stellen temperatuur van het douchewater
 • Automatische douche (voor- en achterwaarts bewegende douchearm)
 • Automatische reiniging van de douchekop voor- en achteraf
 • Ontkalkingsprogramma
 • WC-keramiek is spoelrandloos
 • TurboFlush spoeltechniek
 • Gebruikersherkenning
 • Softclose toiletzitting
 • Wc-deksel met SoftOpening
 • Functies kunnen worden geactiveerd via afstandsbediening
 • Met Geberit Home app compatibel

 

Voor de montage van een doucheWC heb je een gewoon inbouwreservoir nodig aangevuld met een wandcontactdoos. Installateurs hebben er zo langzaam maar zeker al meerdere gemonteerd dus zullen je ook niet meer raar aankijken als je ze verteld dat een doucheWC wilt laten installeren. Sterker, menig installateur heeft er ondertussen zelf een bij zich thuis gemonteerd. Logisch toch!

 

Voordat je gaat verbouwen moet je in Laag-Keppel zijn geweest.